HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor ikinci yarı ilk etap çalışmalarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. 23 Aralık’ta ikinci yarı hazırlıkları için toplanan kırmızı siyahlı takım dokuz gün süren ilk etap hazırlıklarını dün sabah tesis fitnes salonunda yaptığı kuvvet ve dayanıklılık hareketleri ile tamamladı.


Son beş gün yoğun kar yağışı ve sahaların karla kaplı olması nedeni ile saha çalışması yapma imkanı bulamayan kırmızı siyahlı takım cumartesi öğleden sonra yaptığı antrenmanı tesis sahasında yaptı. Kar üzerindeki çalışmada futbolcular hayli neşeli bir görüntü sergilediler.


Dün sabah saat 10’da tesis fitnes salonunda yapılan antrenmanda ise kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptıran Teknik Heyet bu çalışmanın ardından futbolculara çarşamba gününe kadar izin verdi. Yeni Çorumspor çarşamba öğlen saatlerinde Antalya Lara’da bulunan Miracle Resort Otel’de toplanacak ve 12 gün süre ile ikinci yarının ikinci etap çalışmalarını burda sürdürecek. Kırmızı Siyahlılar bu süre içinde dört hazırlık maçı planlıyor.