HALİL ÖZTÜRK
 

SA­HA: Kı­zıl­ca­ha­mam So­ğuk­su.
HA­KEM­LER: Se­dat Şim­şek, Şa­han Ko­ca­türk, İz­zen Kal­kan.
ÇO­RUM BE­LE­Dİ­YES­POR: Do­ğu­kan (Dk. 60 Onur), Er­tuğ­rul, Eş­ref (Dk. 71 H. Ömer), Akın (Dk.72 Ba­tu­han), Mü­min (Dk. 60 Ke­mal), Oğuz­han (Dk. 72 M.Hak­tan), Emir­han, Ke­rem (Dk. 66 Eren), Mi­ka­il (Dk.60 Em­rah), Kı­vanç (Dk. 46 Ba­rış), Ya­kup (Dk.60 Em­re Ge­mi­ci).
BUG­SAŞS­POR: Ta­ha, Bey­tul­lah (Dk. 46 Su­at), So­ner (Dk. 64 Ha­lil), Se­lim, Sü­ley­man (Dk.62 Eren), Te­kin, Ah­met, Ke­rem (Dk.46 Oğuz), Mus­ta­fa (Dk. 46 Em­re Şa­hin), Ha­zar Han (Dk. 62 Ah­met) Em­re.
GOL­LER:  11. dak. Mus­ta­fa (Bug­saş), 89 . dak. (pe­nal­tı­dan) Em­re Ge­mi­ci (Ço­rum Be­le­di­ye)

Ço­rum Be­le­di­yes­por ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nın üçün­cü eta­bın­da oy­na­dı­ğı ikin­ci ha­zır­lık ma­çın­da Bug­saşs­por ile oy­na­dı­ğı ha­zır­lık ma­çın­da 1-1 be­ra­be­re kal­dı.
Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım ra­ki­bi önün­de ilk ya­rı­da bek­le­nen per­for­man­sı gös­te­re­mez­ken ikin­ci ya­rı­da ise ra­ki­bin­den üs­tün bir fut­bol or­ta­ya koy­du. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han, Bug­saşs­por kar­şı­sın­da da çok sa­yı­da fut­bol­cu­ya for­ma şan­sı ver­di.
Ma­çın ilk da­ki­ka­la­rın­da ra­ki­bin bas­kı­sı kar­şı­sın­da sa­vun­ma­dan çık­mak­ta zor­la­nan kır­mı­zı si­yah­lı­lar bu bas­kı­dan ka­le­sin­de 11. da­ki­ka­da go­lü gör­dü. Tek­nik Di­rek­tör Say­han’ın oyu­nu ge­ri­den kur­ma is­te­ği kar­şı­sın­da ilk ya­rı­da ra­ki­bin bas­kı­sı­nı bir tür­lü kı­ra­ma­yan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım hü­cum­da da var­lık gös­te­re­me­di.
İkin­ci ya­rı­da ise oyun­da üs­tün­lü­ğü ele ge­çi­ren Ço­rum Be­le­di­yes­por da­ha çok to­pa sa­hip ol­ma­ya ve po­zis­yon üret­me­ye baş­la­dı. 89. da­ki­ka­da ise pe­nal­tı gı­olü ile sa­ha­dan 1-1 be­ra­ber­lik­le ay­rıl­dı
Ma­ça bas­kı­lı baş­la­yan Bug­saşs­por 11. da­ki­ka­da go­lü bul­du.  Bu da­ki­ka­da bas­kı ile to­pu ka­pan Bug­saşs­por’da Te­kin ce­za ya­yı dı­şın­dan sert vur­du sa­vun­ma­ya çar­pan top Mus­ta­fa’nın önün­de kal­dı bu fut­bol­cu­da to­pu kö­şe­den ağ­la­ra gön­de­re­rek ta­kı­mı­nı 1-0 öne ge­çir­di.
İlk ya­rı­da Ço­rum Be­le­di­yes­por et­ki­li ola­ma­dı ve dev­re­yi Bug­saşs­por 1-0 ön­de ta­mam­la­dı.
İkin­ci ya­rı­da da­ha iyi bir gö­rün­tü ve­ren ve bas­kı ku­ran Ço­rum Be­le­di­yes­por gir­di­ği po­zis­yon­lar­dan ya­rar­la­na­ma­dı. Ma­çın 89. da­ki­ka­sın­da sol ka­nat­tan ge­li­şen atak­ta Ba­rış sa­vun­ma­nın ar­ka­sı­na gü­zel bir pas at­tı to­pa ha­re­ket­le­nen Eren Pa­muk ka­le­ci ta­ra­fın­dan dü­şü­rül­dü ma­çın ha­ke­mi te­red­düt­süz pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di. Atı­şı Em­re Ge­mi­ci kul­lan­dı ve to­pu ağ­la­ra gön­de­re­rek sko­ru be­lir­le­yen go­lü at­tı: 1-1


Orta saha takviyesi bugün antrenmanda

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Em­re Yük­sek­te­pe ile yol­la­rın ay­rıl­ma­sı­nın ar­dın­dan gün­de­me ge­len or­ta sa­ha­ya tak­vi­ye edi­len isim bu­gün an­tren­ma­na çı­ka­cak.
Tek­nik He­ye­tin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da ya­pı­lan gö­rüş­me­ler so­nun­da genç ve mü­ca­de­le­ci bir isim­le gö­rüş­me­nin ta­mam­lan­dı­ğı ve bu­gün ta­kım­la an­tren­ma­na çı­ka­ca­ğı öğ­re­nil­di.
Tek­nik He­ye­tin ge­çen yıl play-off fi­nal maç­la­rın­da iz­le­di­ği be­ğen­di­ği is­min res­mi an­laş­ma­nın ar­dın­dan ta­kı­ma bu­gün ka­tı­la­ca­ğı be­lir­til­di.

Editör: Haber Merkezi