HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Yönetimi Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti ve kendisine ismi yazılı forma hediye etti. Ziyarete Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ercan ve Salim Koldaş katıldılar.

Ziyaret sırasında Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan kulüp olarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Henüz göreve başlamalarının üzerinden bir yıl geçmediğini ancak geldikleri noktanın çok önemli olduğunu belirten Özcan ‘Gerçekten Çorum adına gurur duyacağımız bir stada ve tesise kavuşuyoruz.  Bu noktada önceki Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye tekrar teşekkür ediyoruz.

Takım olarak bu yıl yeniden yapılanma sürecini büyük oranda tamamladık. Bu yıl yaptığımız transferlerle iskelet kadromuzu oluşturduk. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Bunun meyvelerini alacağımıza inanıyorum.

Kurumsal bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda ülke genelinde bir çok kulüp ekonomik sıkıntı çekerken biz kendi ayaklarımız üzerinde durmayı ve kulübü borçlandırmamaya çalışıyoruz.

Şehir olarak kesinlikle bu ligi haketmiyoruz. En azından bu şehrin yerinin 1. lig olduğuna inanıyorum. Bunu başarmak içinde yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğa bu sezon ulaşmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Taraftarlarımız sahip çıkıyor ve destek veriyor. İnanıyorumki bu sezon mutlu sona ulaşacağız. Bu noktada sizlerinde manevi desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.

Vali Mustafa Çiftçi’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiftçi, profesyonel kulüpte yönetici olmanın zorluğunu herkesin bildiğini bu yüzden Yeni Çorumspor Yönetiminde görev yapanları tebrik etti. Vali Çiftçi seçimlerden dolayı misafirlerinin çok olduğunu ve bu dönemde maçlara gelemediğini artık rahatladıklarını ve maçlara gelme fırsatı bulacaklarını söyledi.

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan Vali Mustafa Çiftçi’den özellikle play-off maçlarında manevi desteklerini görmek istediklerini belirtmesi üzerine Vali, iyi bir organize yaparak tüm kaymakamlar ile birlikte takımın bir maçında yanına olacaklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Yeni Çorumspor Başkanı Vali Mustafa Çiftçi’ye kırmızı siyahlı takımın U 13 kadrosunda yeni lisansı çıkan oğlu A. Tarık Çiftçi ve kendisinin isminin yazılı olduğu iki forma hediye etti.