HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da devre arasında kadroya katılan futbolcular için toplu imza töreni düzenlendi. Kırmızı Siyahlı takımın devre arası kamp çalışmalarını yaptığı Antalya Miracle Otel’de dün düzenlenen imza törenine Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve Başkan Yardımcısı Hamit Işık ile yeni transferler katıldılar.


İmza töreninde konuşan Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, ilk yarıda tesbit ettikleri eksikleri teknik heyetinde raporu doğrultusunda gidermek için yaptıkları transfer çalışması sonucunda altı futbolcuyu kadrolarına kattıklarını ve bu takviyeler ile güçlerine güç kattıklarını söyledi.


Tüm transferlerin tanıdıkları bildikleri ve bire bir izledikleri futbolculardan oluştuğunu belirten Fatih Özcan ‘Bizim inancımız tam bu sene Çorumspor’u layık olduğu liglere taşımak için ilk adımı atacağız. Bu transferlerle birlikte ikinci yarıda çok daha güçlü bir başlangıç yaparak hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam. Taraftarlarımız rahat olsunlar onları ikinci yarıda mutlu edeceğiz’ dedi. Başkan Özcan transferin bitmediğini oynayacakları hazırlık maçlarında ihtiyaç görmeleri halinde eksik bölgeye transferin son gününe kadar yapılacağını sözlerine ekledi.


Yeni Çorumspor 2. Başkanı Mustafa Şeker ise yaptığı konuşmada bu sezon Çorum’u layık olduğu lige çıkarmak için yönetim olarak aldıkları sorumluluğu yerine getirmenin gayreti ve çabası içinde olduklarını bu transferlerle ikinci yarıda hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi. Şeker Çorum’un ne kadar büyük bir camia olduğunu oynadıkları hazırlık maçından sonra aldıkları yorumlardan bir kez daha anladıklarını belirterek ‘Futbolculara bu yorumları göstererek geldikleri camianın büyüklüğünü anlamalarını istedik. Onlarda hazırlık maçını bile kaybetmeye tahammül edemeyen bu camiaya layık olmaları için motive ediyoruz’ dedi.


Başkan Yardımcısı Hamit Işık da kısa konuşmasında ikinci yarı için eksiklerini gidermek için gerekli takviyeleri yaptıklarını ve güçlerine güç kattıklarını belirterek camiadan bu takıma inanmaları ve güvenmelerini desteklerini artırarak devam ettirmelerini istedi.


Yeni transferlerden Uğur Bulut ise üç yıl önce formasını giydiği Yeni Çorumspor’u layık olduğu üst liglere taşıyamadıklarını bunun hüznünü hep yaşadığını belirterek ‘Ben gerçekten ayrıldıktan sonra hep bu hüznü yaşadım. Bu devre arasında gelen teklifi hiç düşünmeden kaybettim. Fatih Başkan gerçekten kalbini gönlünü ve her şeyini bu takım için feda ediyor. Bizlerde onun bu çabasına sahada üzerimize düşeni yapmak ve taşın altına kafamızı koymak için burdayız. Taraftarlarımız şundan emin olsunlar biz sahada kazanmak için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Onlarda bu takıma inansınlar güvensinler destek versinler inşallah o sene bu sene diyoruz’ dedi.


Serik Belediyespor’dan transfer edilen Volkan Serim ise bir çok kulüpte forma giydiğini bir çok başkanla çalıştığını ancak Fatih Özcan’ın çok farklı olduğunu bunu görüşmeye geldiği ilk günden farkettiğini belirterek ‘Başkanımız sadece maçta değil antrenmanda dinlenmede her zaman bizimle birlikte yanımızda. Onun bu ilgisi desteği gerçekten çok önemli. Başkanımızın bu özverisi karşısında bizlerde üzerimize düşeni yapıp Yeni Çorumspor’u şampiyonluk kupasını getireceğimize inanıyorum. Bayburtspor’u geçerek mutlu sona ulaşacağız’ dedi.


Fatsa Belediyespor’dan Kaan Güdü ise transfer döneminde bir çok kulüpten teklif geldiğini ancak Yeni Çorumspor hiç düşünmeden kabul ettiğini belirterek bu sezon takım olarak sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandığını belirterek camianın desteğini istedi.
Pazarspor’dan genç kaleci Reşat Şen ise Yeni Çorumspor gibi bir camianın parçası olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek kendisine güvenenleri mahcup etmemek için elinden geleni yapacağını söyledi. Azeri futbolcu Laçin Menmedov ise denenme süresindeki performansı ile Teknik Heyetin olumlu raporunu aldı ve anlaşma imzalandı.


Kırmızı Siyahlı takımın son transferi ise eski futbolcusu Osman Bodur oldu. Bodur üç buçuk yıl önce ayrıldığı kırmızı siyahlı formaya yeniden döndüğü için mutlu olduğunu belirterek kendisine güvenenleri mahcup etmemek için elinden gelen mücadeleyi göstereceğini dile getirdi.