HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aureoli, Cizrespor maçında inandıklarını ve sonucunda kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Takım olarak zor şartlarda maça çıktıklarını eksiklerinin çok fazla olması nedeni ile değişik bir diziliş ile sahaya çıktıklarını belirten Teknik Direktör Aureilo ‘Rakibimizin ligdeki konumu nedeni ile maçın çok zor geçeceğini biliyorduk.


Sakatlık ve cezalılar nedeni ile eksiklerimiz vardı ancak kadromuzda bulunan isimlerden kurulu 11 isim ile sahaya çıktık. Ligde bundan önce fazla forma şansı bulamayan arkadaşlara forma verdik ve onlarda bizi utandırmadı ve iyi bir performans göstererek sahada ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Sahaya çıkan tüm futbolcularımız ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar ve sonucunda da çok önemli bir galibiyet alarak üç haftalık kötü gidişe son verdiler.


Şimdi önümüzde devre arasına kadar kalan iki maçımız var ve takım olarak bu iki maça motive olacağız. Önce sahamızda Karacabey ardından da Ankara’da Adliyespor ile oynayacağımız iki maçıda kazanarak ilk yarıyı alabileceğimiz en fazla puanla tamamlamak amacındayız. Devre arasında yapacağımız çalışmalar ile çok daha iyi durumda ikinci yarıya çok daha iyi başlamak ve sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz’ dedi.
Mehmet hoca ayrıca Cizrespor maçında takımlarınada doksan dakika destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti ve galibiyeti onlara armağan ettiklerini sözlerine ekledi.