HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan ikinci yarının ilk maçı öncesinde yayınladığı mesajda son derece iddialı mesajlar verdi ve şampiyonluğu inançlarının tam olduğunu söyledi.

Başkan Özcan ‘Hayaller, hayellerimiz başlıklı bölümde ya gerçek olacaklar ya da yok olacaklar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Gerçek olan bizim hayallerimiz. Çok cefa çektik biz çok bedel ödedik. Çok hadsize had bildirdik çokta bedel ödedik. İnanmayanı inandırdık güvenmeyeni güvendirdik. Dostu sevindirdik düşmanı güldürmedik’ dedi.

Özcan ‘Yeniden başlıyoruz tam yol ileri’ başlıklı ikinci bölümde ise ‘En büyük olmak için çıkıyoruz yola. Büyük hayellerimiz var bizim. Tutmamız gereken sözümüz var bizim. Bunu başaracak gücümüz var bizim. Çıkıyoruz er meydanına korkan namerttir. Biz başaracağız biz şampiyon olacağız. İnanmayan namerttir.

Özcan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlaması
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan sosyal medya hesabından 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı. Başkan Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız aynı zamanda vatandaşla dünya arasında köprü görevi görmektedir. Bu önemli görevi yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve haberdar etmek için verdikleri mücadele her türlü övgüye layıktır. Çorumumuzun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyor görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarıı rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum’ dedi.