Çorum FK’da futbolcular Osmar Bodur ve Mert Ilıman, Konyaspor deplasmanında aldıkları mağlubiyeti bu hafta sonu İnegölspor maçını kazanarak telafi etmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söylediler.

Kırmızı Siyahlı takımın iki futbolcusu dün yapılan çift kalenin ardından açıklamalarda bulundular. Bu sezonki performansı ile savunmanın başarılı isimleri arasına giren Osman Bodur, ikinci yarının ilk maçında 1922 Konyaspor deplasmanında mağlup olarak hem kendilerini hemde taraftarlarını üzdüklerini belirterek ‘Bu hafta oynayacağımız İnegölspor maçında kendimizi affettireceğiz.  Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu kritik maçta olması gereken neyse sahaya çıkıp yapacağız ve rakibimizle aramızdaki puan farkını 6’a çıkarıp Play-Off’u yüzde 50 garantilemek istiyoruz.  Biz 1922 mağlubiyeti ile mağlubiyet hakkımızı doldurduk. Bu saatten sonra her maça yenilmemek için çıkacağız” dedi.

Çorum FK’da bu sezon gerek savunma gerekse hücumda görev aldığı maçlardaki performansı ile dikkat çeken diğer ismi Mert Ilıman ise Konya maçında şans faktörünün yanlarında olmadığını ve hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek ‘İyi mücadele etmemize rağmen futbol şansı yanımızda değildi. Bu hafta 6 puanlık bir maça çıkacağız. Bu maç ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Hazırlıklarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Camia olarak, şehir olarak hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda da önümüzdeki maçlarda en az hasarı alarak hedefimize yürümek istiyoruz.  Bu da İnegölspor maçı ile başlıyor. İnegöl’ü yenerek iyi bir ivme yakalamak istiyoruz. Çünkü takımımızın, başkanımızın ve hocamızın beklentileri çok büyük.  Biz bu takımı inşallah daha yukarılara çıkarıp sezon sonu hedeflediğimiz yerde oluruz

Editör: Haber Merkezi