MURAT KARASU
İskilip ilçe sahasının modernizasyonu için yapılan ihalede süreç tamamlandı. Firmaya yer teslimi yapıldı firmanın çalışmalara başlaması bekleniyor. Firma yetkilileri ise soyunma odaları konusunda anlaştıkları taşeron firmada bir sıkıntı olduğunu bunu çözerek Mart ayının ilk yarısında çalışmalara başlamayı planladıklarını söyledi.


İlçe sahasının zemininin sentetik çim yapımı, dörtlü soyunma odası yapımı ve ışıklandırma çalışmasının yapılacağı sahanın ihalesini yaklaşık 1 milyon 800 bin lira bedelle Konya’da Acaroğlu Çelik Konstriksiyon firması kazandı. Firma ile yasal süreçler tamamlandı ve yer teslimi yapıldı.
Ocak ayı sonlarında yapılan yer teslimine karşın firma henüz inşaat için bir çalışma başlatmadı. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz firma yetkilisi kendilerinin halı saha işi yaptıklarını ihale öncesinde soyunma odaları için bir firma ile anlaştıklarını ancak ihaleden sonra bu firmanın sorun çıkardığını belirttiler.


Bu firma ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten inşaat yetkilisi sorunu çözerek Mart ayının ilk yarısında inşaata başlayacaklarını söyde.i İhale süresinin 240 gün olduğunu ve işin kısa sürede bitebileceğini belirten yetkili bu nedenle gün konusunda her hangi bir sorunlarının olmadığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi