HA­LİL ÖZ­TÜRK
İs­ki­lip­li genç­ler ça­mur­dan kur­tu­lu­yor. İs­ki­lip il­çe sa­ha­sı­nın ze­mi­ni­nin sen­te­tik yü­zey­li çim sa­ha ya­pım işi­ne start ve­ril­di. Ge­nel Mü­dür­lük tek­nik eki­bi il­çe sa­ha­sın­da in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du­lar.
Ya­pıl­dı­ğı yıl­da alt ya­pı­sı ol­ma­dan fa­ali­ye­te ge­çi­ri­len ve kış ay­la­rın­da bı­ra­kın fut­bol oy­na­ma­yı yü­rü­me­nin im­kan­sız ha­le gel­di­ği İs­ki­lip il­çe sa­ha­sı­nın sen­te­tik yü­zey­li çim ya­pı­mı için Genç­lik ve Spor Ge­el Mü­dür­lü­ğü ile İl Mü­dür­lü­ğü Tek­nik ekip­le­ri dün sa­ha­da in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du­lar.
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Re­cep Çat­ma’nın da bu­lun­du­ğu in­ce­le­me sı­ra­sın­da tek­nik ekip sa­ha­da ya­pı­la­cak ça­lış­ma­lar için in­ce­le­me ve öl­çüm­le­ri­ni yap­tı­lar. İs­ki­lip il­çe sa­ha­sı­nın ze­mi­ni­nin sen­te­tik yü­zey­li çim ya­pı­mı, dört oda­lı so­yun­ma oda­sı ve ışık­lan­dır­ma iş­le­ri­nin­de ya­pı­la­ca­ğı bu sü­reç in­ce­le­me ile baş­la­dı.
Tek­nik eki­bin bu in­ce­le­me so­nu­cun­da ha­zır­la­ya­ca­ğı pro­je­ler ile tah­mi­ni iha­le mik­ta­rı­nı be­lir­le­ye­rek ra­por ede­cek. Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü bu ha­zır­la­nan ra­por doğ­rul­tu­sun­da iha­le sü­re­ci­ni baş­la­ta­cak ve ar­dın­dan da ya­pım aşa­ma­sı­na ge­çi­le­cek. Ge­li­nen bu nok­ta­da ya­sal sü­re­ler­de göz önün­de bu­lun­du­rul­du­ğun­da İs­ki­lip il­çe sa­ha­sı­nın bu se­zo­nun ilk ya­rı­sı­na ye­tiş­me­si müm­kün gö­rün­mü­yor.

Editör: Haber Merkezi