HA­RUN AK­KA­YA

Ama­tör Kar­ma­lar Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ğin­de Sam­sun kar­ma­sı gru­bun­da bir be­ra­ber­lik bir­de mağ­lu­bi­yet al­dı. Ço­rum Eti Li­se­si Genç­liks­por’dan İs­ma­il Sa­vaş böl­ge kar­ma­sın­da mil­li for­ma­yı giy­di.
8 Ma­yıs sa­lı gü­nü Er­zu­rum’da baş­la­yan Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Ama­tör Kar­ma­lar Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ğin­de 13 ta­kım dört grup­ta mü­ca­de­le et­ti. Eti Li­se­si Genç­liks­por’dan İs­ma­il’in for­ma giy­di­ği Sam­sun Kar­ma­sı B gru­bun­da İs­tan­bul ve Bur­sa böl­ge kar­ma­la­rı ile bir­lik­te yer al­dı.


Sam­sun Kar­ma­sı ilk ma­çın­da Bur­sa böl­ge kar­ma­sı ile 0-0 be­ra­be­re ka­lır­ken ikin­ci ma­çın­da ise İs­tan­bul kar­ma­sı önün­de 7-2 mağ­lup ola­rak ya­rı fi­na­le yük­se­le­me­di. Grup­tan İs­tan­bul kar­ma­sı ya­rı fi­na­le yük­sel­di. Şam­pi­yo­na 13 Ma­yıs pa­zar gü­nü oy­na­na­cak fi­nal ma­çı ile so­na ere­cek.


Eti Li­se­si Genç­liks­por ile bu se­zon Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de mü­ca­de­le eden İs­ma­il Sa­vaş Sam­sun Böl­ge kar­ma­sı ile ilk maç­ta ilk on­bir­de for­ma gi­yer­ken ikin­ci maç­ta ise son­ra­dan oyu­na gir­di.