HALİL ÖZTÜRK
Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hü­se­yin Eğer, se­zo­na böy­le fark­lı bir ga­li­bi­yet ile baş­la­ma­nın gü­zel ol­du­ğu­nu an­cak asıl önem­li ola­nın bu­nun de­va­mı­nı ge­tir­mek ol­du­ğu­nu söy­le­di. Li­gin uzun bir ma­ra­ton ol­du­ğu­nu be­lir­ten Eğer ‘Genç bir ta­kı­mız maç oy­na­dık­ca da­ha iyi ola­ca­ğı­mı­zı bi­li­yo­ruz, bu­nun için­de çok ça­lış­ma­ya bun­dan son­ra­da de­vam ede­ce­ğiz’ de­di.

Se­zo­nun ilk ma­çın­da sa­ha­sın­da Saf­ran­bo­lu Be­le­di­yes­por’u 5-0 ye­ne­rek çok iyi bir baş­lan­gıç ya­pan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’un genç Tek­nik Di­rek­tö­rü Hü­se­yin Eğer, ra­ki­bin du­ru­mun­dan çok ken­di iş­le­ri­ni yap­ma­ya ça­lış­tık­la­rı­nı ve ilk maç­la­rın her za­man zor ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘İl­çe ve ta­kım ola­rak BAL’da ilk ma­çı­mız ol­ma­sı ne­de­ni ile ge­rek spor­cu­la­rım­da ge­rek­se il­çe­de bü­yük bir he­ye­can var­dı.

Ma­ça çok is­tek­li baş­la­dık ve ön­de ba­sa­rak ra­ki­bi ha­ta­ya zor­la­dık bu­nun kar­şı­lı­ğın­da da iki er­ken gol bu­la­rak 2-0 öne geç­tik. Bu gol­ler­den son­ra ra­ki­bin de­mo­ro­li­ze ol­ma­sın­dan fay­da­la­na­rak ma­çı er­ken bi­tir­mek is­te­dik. An­cak bu bö­lüm­de is­te­di­ği­miz pas tra­fi­ği­ni bir tür­lü ya­ka­la­ya­ma­dık. Ha­va­nın­da sı­cak ol­ma­sı­da fut­bol­cu­la­rı is­ter is­te­mez et­ki­le­di..

İkin­ci ya­rı­da yi­ne is­tek­li ve top­la oy­na­ma­ya ça­lı­şan ta­kım gö­rü­nü­mün­dey­dik. Üçün­cü gol­den son­ra ra­ki­bin di­ren­ci ta­ma­men kı­rıl­dı ve oyu­nun kon­tro­lü­nü ta­ma­men eli­mi­ze ge­çir­dik. Son da­ki­ka­lar­da bul­du­ğu gol­ler­le fark­lı ve hak­lı bir ga­li­bi­yet al­dık. Ben sa­ha­da­ki fut­bol­cu­la­rı­mı tri­bün­de biz­le­re des­tek ve­ren ta­raf­tar­la­rı­mı­zı yü­rek­ten kut­lu­yo­rum. Şart­lar ne olur­sa ol­sun se­zo­na ga­li­bi­yet ile baş­la­mak gü­zel.

Da­ha ön­ce­de söy­le­di­ğim gi­bi bir genç bir ta­kı­mız ve maç oy­na­dık­ça da­ha iyi ola­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum, Ta­kım­da­ki ge­rek ar­ka­daş­lık ge­rek­se ta­kım uyu­mu çok iyi se­vi­ye­de. Bu ma­çın bi­zi ha­va­ya sok­ma­ma­sı ge­rek­ti­ği­nin far­kın­da­yız.
Lig­de asıl mü­ca­de­le­miz bun­dan son­ra baş­la­ya­cak. Ben ina­nı­yo­rum­ki bu se­ne Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ola­rak gü­zel iş­le­re im­za ata­ca­ğız. Biz­le­re des­tek ve­ren Sun­gur­lu hal­kı­na ay­rı­ca Ço­rum’dan ge­le­rek des­tek ve­ren bü­tün gö­nül­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum. Bu­gün­den iti­ba­ren Saf­ran­bo­lu ma­çı­nı unu­tup haf­ta so­nu oy­na­ya­ca­ğı­mız Kas­ta­mo­nu ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­ya­ca­ğız’ de­di.

Editör: Haber Merkezi