HA­LİL ÖZ­TÜRK


Ço­rum Be­le­di­yes­por se­zo­nun ilk ma­çın­da ya­rın sa­at 16.30’da Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Sta­dı’nda Muğ­las­por ile kar­şı­la­şa­cak.

Ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nı 10 Tem­muz’dan iti­ba­ren üç etap ha­lin­de ya­pan Ço­rum Be­le­di­yes­por bü­yük oran­da ye­ni­le­di­ği kad­ro­su ile Muğ­las­por önün­de mut­lak üç pu­an için mü­ca­de­le ede­cek.

Se­zo­na ga­li­bi­yet­le baş­la­mak is­te­yen kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da sa­kat­lı­ğı de­vam eden Sa­met ve Ba­rış ile ge­çen se­zon­dan bir maç ce­za­sı bu­lu­nan Fa­tih ya­rın oy­na­na­cak Muğ­las­por ma­çın­da for­ma gi­ye­me­ye­cek­ler.

Muğ­las­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı dün yap­tı­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dü­ren kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım bu­gün ya­pa­ca­ğı ter id­ma­nı ile Muğ­las­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­ya­rak kam­pa gi­re­cek.

Ko­nuk Muğ­las­por ise se­zo­nun ilk ma­çı için iki gün ön­ce­den Ço­rum’a gel­di. Per­şem­be ak­şa­mı yo­la çı­kan ve cu­ma sa­ba­hı Ço­rum’a ge­len Muğ­las­por Anit­ta Otel’de kam­pa gir­di. Ye­şil be­yaz­lı ta­kım dün Ço­rum Be­le­di­yes­por te­sis­le­rin­de bir ça­lış­ma yap­tı.


Se­zo­na genç kad­ro ile baş­la­yan Muğ­las­por trans­fe­rin son gün­le­rin­de kad­ro­su­na kat­tı­ğı tec­rü­be­li isim­ler­le li­ge ii­yi baş­la­mak is­ti­yor. Ço­rum’dan pu­an ya­da pu­an­lar­la dön­mek is­te­yen Muğ­las­por ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­dı.
Ço­rum Be­le­di­yes­por - Mu­ığ­las­por ma­çı­nı Sa­kar­ya böl­ge­si tec­rü­be­li ha­ke­mi Ser­kan Ön­sal yö­ne­te­cek.

3. Lig  3. Grup haftanın maçları ve hakemleri  
Bugün :
Bağcılarspor-Turgutluspor: Mehmet Güngör (Kocaeli)
Kocaelispor-Fatsa Belediye: Aytaç Geçgel (İstanbul).
Yarın :
Çorum Bel- Muğlaspor: Serkan Önsal (Sakarya).
Bayburtspor-1461 Trabzon: Volkan Şeker (Ordu).
Diyarbekirspor-Gölcükspor: Oğuzhan Aksu (Mersin)
Cizrespor- Payasspor: Ö. Faruk Gültekin (Şanlıurfa).
Karacabey - Ank. Adliye: F. Erdem Akbaş (İstanbul)
Serik Bel - H. Edip Adıvar: Emre Abar (Manisa)
Bucaspor - Erzincanspor: Tayfun Sarı (Afyon)