Çorum Belediyesi Gençlikspor Judo takımı 3. Geleneksel Nesibe Aydın Judo Turnuvasında mücadele etti. 11 Mayıs cumartesi günü Ankara’da düzenlenen turnuvaya 10 ilden 345 sporcu mücarele etti. Turnuvada Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübü 21 sporcu ile mücadele etti. Çorumlu sporcular üç altın üç gümüş ve dört bronz madalya kazanarak takım halinde Ankara’nın ardından ikinci oldu.

Turnuvaya Çorum Belediyesi Gençlikspor Başkanı Nadir Solak ve antrenörler Savaş Taştan, Erol Şahin yönetiminde giden Çorum takımından 26 kiloda Abdulkadir Dinçer, 40 kiloda Nazlı Hilal Coşkun, 24 kiloda Şeyma Sultan Taşkan birinci, 40 kiloda Meltem Boz, 42 kiloda Fazlı Kurt ve +60 kiloda Melih Ege Budak finalde kaybederek ikinci oldular ve gümüyş madalya kazandılar.

36 kiloda Sebahat Ceren Gülenç, 40 kiloda Şuğra Özdemir, 48 kiloda Elif Eylül Özdemir ve 57 kiloda ise Hasibe Nur Avcı üçüncü olarak bronz madalya kazanan sporcular oldular.

Çorum Belediyesi Gençlikspor Judo Antrenörü Savaş Taştan kurdukları sağlam alt yapıda sporcuların maç tecrübelerini artırmak için bu tür turnuvaların çok büyük önem taşıdığını belirterek turnuvada mücadele eden sporcularını güzel mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Taştan ayrıca her zaman desteklerini veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Çorum Belediyesi Gençlikspor Başkanı Nadir Solak’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi