HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Bahri Kaya farklı kazanabilecekleri bir maçtan bir puanla ayrıldıkları ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını kaybettikleri için üzgün oyduklarını ancak takım olarak ortaya koydukları futbolun play-off öncesi kendilerine umut verdiğini söyledi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren üstün oynadıkları ve 75 dakikalık bölümü önde götürdüklerini belirten Kaya ‘1-0 öne geçtiğimiz maçta farkı ikiye üçe çıkartabilecek pozisyonları bulduk ancak son vuruşlarda başarılı olamayınca maçı koparma fırsatından yararlanamadık.

Son bölümde rakibin şişirme toplarla geldiği bir karambol dışında rakibe fazla pozisyon vermedik. Ligi ikinci bitirmek hedefimize çok yaklaşmıştık ancak fair play dışı bir davranış ve ardından hakemin çok ağır bir penaltı kararı sonunda sahadan beraberlikle ayrılarak hak ettiğimiz bu hedefe ulaşamadık.
Skor olarak baktığımız zaman üzülüyoruz ancak ortaya koyduğumuz futbol bizi zorlu play-off maçları öncesinde umutlarımızı artırdı. Sonuçta play-off’da güç dengeleri birbirine yakın üç rakibimizden ikisi ile maç yapacağız. Bu deplasmanda da bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum’ dedi.

 

‘Berkin Kamil iki kulübün dostluğunu bozamadı’
Teknik Direktör Bahri Kaya Yeni Çorumspor ve Karacabey Belediyespor takımlarının arasını açmaya fair play ruhundan uzak Berkin Kamil isimli futbolcunun gücünün yetmediğini söyledi.. Bahri Kaya ‘Kulüp olarak Karacabey Belediyespor Başkanı, Yönetimi ve Teknik Heyetinin çok yakın ve sıcak ilgileri ile karşılandık.

Maçın son dakikalarında futbolcumuz Uğur sakatlanıp yerde yatarken kaleci Onurcan topu taca gönderdi. Tedavinin ardından oyun başladığında kendi takım arkadaşı Cemal bile topu taca atmasını söylemesine karşın bu futbolcu topu ceza sahasına ortaladı ve sonucunda da penaltı ve beraberlik golü geldi.
Bu futbolcunun yaptığı fair playden uzak bu davranış iki kulübün arasını açamadı ve maç sonunda yine dostça ayrıldık. O futbolcuda bu ayıbı ile kaldı. Maç sonunda sağ duyulu davranan herkese teşekkür ediyorum’ dedi