HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por ka­le­de genç isim­le­re yö­nel­di. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım Ço­rum­lu genç ka­le­ci ge­çen se­zon An­ka­ra De­mirs­por ka­le­si­ni ko­ru­yan Ba­ha­dır Han Gün­gör­dü, Bo­lus­por’un genç fi­le bek­çi­si Ba­ha­dır­han Gün­gör­dü, Bo­lus­por’dan Ka­dir Kah­ve­ci­oğ­lu, Os­man­lıs­por’dan Ke­mal Mert Öz­yi­ğit ve Kay­se­ri Er­ci­yess­por’dan Os­man Kuş.
1996 Ço­rum do­ğum­lu Ba­ha­dır­han Gün­gör­dü Ço­rum Genç­ler­bir­li­ği ta­kı­mın­da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tı­nı 2015 yı­lın­da Ka­ra­büks­por’da sür­dür­dü ve 2016 yı­lın­da Trab­zons­por ile beş yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı. Ar­dın­dan An­ka­ra De­mirs­por’a iki se­zon ki­ra­lık ola­rak gi­den Ba­ha­dır­han Gün­gör­dü ge­çen se­zon şam­pi­yon olan ta­kı­mın­da 28 maç­ta kad­ro yap­tı.
1996 Baf­ra do­ğum­lu Ka­dir Kah­ve­ci­oğ­lu Baf­ras­por alt ya­pı­sın­da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da 2013 yı­lın­da Baf­ras­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı ar­dın­dan Bo­lus­por’a trans­fer ol­du. Bo­lus­por zta­ra­fın­dan geç­ti­ği­miz se­zon 12 Bin­göls­por’da ki­ra­lık ola­rak for­ma gi­yen Ka­dir Kah­ve­ci­oğ­lu  3. lig­de 29 maç­ta for­ma giy­di.
Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kı­mın gün­de­kin­de­ki di­ğer genç isim ise Os­man­lıs­por’dan Ke­mal Mert Öz­yi­ğit. 1994 Ay­dın do­ğum­lu Öz­yi­ğit Ay­dıns­por ve Bu­cas­por’da ama­tör for­ma giy­dik­ten so­nar Bu­cas­por’da pro­fes­yo­nel ol­du ve geç­ti­ği­miz se­zon Os­man­lıs­por ise iki yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı. Dev­re ara­sın­da Bug­saşs­spor’a ki­ra­lık ola­rak gi­den Ke­mal Mert bi­rin­ci lig­de üç 2. lig­de 41 maç­ta for­ma giy­di.
1996 Sa­rı­oğ­lan do­ğum­lu Os­man Kuş Kay­se­ri Er­ci­yess­por’da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da ay­nı  ku­lüp­te pro­fes­yo­nel im­za at­tı.  Genç fi­le bek­çi­si 2. lig­de 18, 3. lig­de 18 ve Tür­ki­ye Ku­pa­sı’nda ise iki maç­ta for­ma giy­di.
Tec­rü­be­li Ra­ma­zan Hak­lı ile gö­rüş­me­le­ri­ni sür­dü­ren Ço­rum Be­le­di­yes­por genç Onur’un ya­nı­na üçün­cü isim ola­rak­ta kon­ten­jan ol­ma­yan bir isim ile ka­le­yi sağ­la­ma al­ma­yı plan­lı­yor. Bu ko­nu­da ke­sin ka­ra­rın bu haf­ta için­de ve­ril­me­si bek­le­ni­yor.