HALİL ÖZTÜRK
Turkcell Türkiye Kısa Kulvar Küçükler-Yıldızlar Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda TED Çorum Kolejispor’dan Kamile Eker 50 metre kelebekte yedinci olarak kürsüye çıkmaşı başardı.
20-23 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılan Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası’nda kulaç atan TED Çorum Kolejispor’dan Kamile Eker yıldız kategorsinde 50 ve 10 metre serbestte 11., 10 metre kelebekte dokuzuncu 50 metre kelebekte ise yedinci olarak kürsüye çıkmayı başardı. Şampiyonada madalya mazanan ilk Çorumlu sporcu olan Kamile Eker bu başarılı ile gelecek adına büyük umut verdi. Ayrıca 2004 doğumlu İsmet Ata Demir ise yarışmalarda best time yaparak önümüzdeki yıllar için olumlu mesajlar verdi.
TED Koleji Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kulüp Yüzme Antrenörü Çetin Koçak, zorlu şampiyonada sporcularının elde ettiği derecelerden son derece memnun olduğunu belirterek ‘Müsabakalar için belirlenen barajların tamamını geçtiklerini diğer Türkiye Şampiyonasına ve milli takım seçme yarışlarına direk katılma haklarını elde ettik. Sporcularımı bu başanılarından dolayı kutluyorum. Hedefimiz Türkiye Şampiyonasında daha üst sıralar ve milli takıma sporcu göndermek’ dedi.

Editör: Haber Merkezi