HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por lig­de­ki üçün­cü haf­ta ma­çın­da sa­ha­sın­da Fat­sa Be­le­di­yes­por’u ilk da­ki­ka­lar­da kap­tan Oğuz­han’ın mü­kem­mel go­lü ile 1-0 ye­ne­rek evin­de­ki ikin­ci ma­çı­nı­da ka­zan­dı ve mo­ral bul­du.
Lig­de ve ku­pa­da beş gün­de iki dep­las­man ma­çın­dan 1-0’lık mağ­lu­bi­yet­ler­le dö­ne­rek ha­yal kı­rık­lı­ğı ya­ra­tan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım ken­di­si gi­bi se­zo­na çok id­di­alı baş­la­yan ve gru­bun trans­fer re­kort­me­ni ta­kı­mı Fat­sa Be­le­di­yes­por önü­ne mut­lak ka­zan­mak için çık­tı. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han ma­ça Amas­ya’da ku­pa kar­şı­laş­ma­sın­da­ki per­for­man­sı ile dik­kat çe­ken genç Ke­rem’e on­bir­de for­ma ver­di. Di­ğer kad­ro ise bek­len­di­ği gi­bi çık­tı.
Kap­tan Oğuz­han’ın ce­za sa­ha­sı dı­şın­dan at­tı­ğı mü­kem­mel gol­le öne ge­çen kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım ilk ya­rı­nın ka­lan bö­lü­mün­de üze­ri­ne ge­len ra­ki­bin sa­vun­ma ar­ka­sı­na atı­lan top­lar­da bir tür­lü doğ­ru ter­cih­le­ri ya­pa­ma­yın­ca ma­çı ko­par­ma şan­sı­nı de­ğer­len­di­re­me­di.
İkin­ci ya­rı­da ise tüm­hat­la­rı ile yük­le­nen Fat­sa Be­le­di­yes­por kar­şı­sın­da or­ta sa­ha­da top tut­mak­ta zor­la­nan kır­mı­zı si­yah­lı­lar oyu­nu so­ğut­mak için yo­ğun ça­ba har­ca­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım sa­vun­ma gö­be­ğin­de­ki Mü­min Ta­lip ve Akın özel­lik­le ha­va top­la­rın­da­ki ba­şa­rı­la­rı ile ra­ki­be gol iz­ni ver­mer­kez hü­cum­da ise genç Ke­rem Tek­nik Di­rek­tör Say­han’ı hak­lı çı­kar­dı ve mü­ca­de­le­si ile et­ki­li oyu­nu ile ta­kı­mı­nın ga­li­bi­ye­tin­de bü­yük pay sa­hi­bi ol­du.
Ma­çın son bö­lü­mün­de ise ta­ma­men risk alan ra­kip sa­vun­ma ar­ka­sın­da uzat­ma da­ki­ka­la­rın­da üç ta­ne ba­şa baş po­zis­yon­da bi­rin­de Em­re iki­sin­ci ise Ya­kup Al­kan ile ya­rar­la­na­ma­yan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım çok zor­lan­sa­da sa­ha­dan 1-0 ga­lip ay­rı­lan üç pu­an­la haf­ta­yı ka­pa­rak mo­ral­len­di.
Ma­çı AK Par­ti Mil­let­ve­ki­li ve MKYK Üye­si Ah­met Sa­mi Cey­lan, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Gar­ni­zon Ko­mu­ta­nı Çe­tin Öcal, AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ, Mer­kez İl­çe Baş­ka­nı Er­han Akar, Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can ile bir­lik­te çok sa­yı­da da­ire ve pro­to­kol üye­le­ri ile 1500 ka­dar Ço­rum­lu 60 ka­dar ise Fat­sa Be­le­di­yes­por ta­raf­ta­rı iz­le­di.

 

MAÇ­TAN DA­Kİ­KA­LAR:
9. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan Ke­rem’in pa­sın­da Em­rah sağ ka­nat­ta top­la bu­luş­tu sert vur­du sa­vun­ma­dan se­ken to­pu Ke­rem iyi ta­kip et­ti bas­kı yap­tı dö­nen to­pa Oğuz­han ce­za sa­ha­sı dı­şın­dan to­pun ge­li­şi­ne sert ve mü­kem­mel vur­du top uzak ka­le di­re­ğin­den dok­san ta­bir edi­len yer­den Fat­sa Be­le­di­yes­por ağ­la­rı­na git­ti ve kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım 1-0 öne geç­ti.
21. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan ge­li­şen Fat­sa Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Er­cü­ment’in or­ta­sın­da ar­ka di­rek­te Mu­rat­han top­la bu­luş­tu ve ra­ki­bin­den sıy­rı­lıp sert vur­du top üst­ten az fark­la au­ta git­ti.
32. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan ge­li­şen Fat­sa Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Ali Say yer­den pe­nal­tı nok­ta­sı üze­ri­ne sert çı­kar­dı Se­lim to­pun ge­li­şi­ne vur­mak is­ter­ken ters aya­ğı­na gel­di se­ken top boş­ta kal­dı Er­tuğ­rul ara­ya gi­re­rek teh­li­ke­yi uzak­laş­tır­dı.
34. da­ki­ka­da sa­vun­ma ar­ka­sı­na atı­lan top­la Ya­kup Al­kan ha­re­ket­len­di sol çap­raz­dan ce­za sa­ha­sı­na gir­di uzak kö­şe­ye sert vur­du ka­le­ci Ömer Can kö­şe­den çı­kar­dı ve sa­vun­ma teh­li­ke­yi uzak­laş­tır­dı.
İlk ya­rı­yı Ço­rum Be­le­di­yes­por 1-0 ön­de ta­mam­la­dı.
46. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan Eş­ref’in sa­vun­ma ar­ka­sı­na uzun to­pun­da Ya­kup Al­kan çap­raz­da ka­le­ci ile kar­şı kar­şı­ya kal­dı­ğı an­da sert vur­du ka­le­ci kö­şe­den kor­ne­re çel­di.
84. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan et­ki­li ge­len ko­nuk Fat­sa Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Ya­kup Ka­yış’ın pa­sın­da Mu­rat­han sol­dan ce­za sa­ha­sı­na gir­di uzak kö­şe­ye sert vur­du ka­le­ci Onur­can to­pu kö­şe­den kor­ne­re to­kat­la­dı.
90+3. da­ki­ka­da Ke­rem’in pa­sın­da Mi­ka­il sağ ka­nat­tan ha­ra­ket­len­di sa­vun­ma­nın ar­ka­sı­na sar­kan Em­re’ye çı­kar­dı ka­le­ci ile baş ba­şa kal­dı­ğı an­da uzak kö­şe­ye pla­se­le­di ka­le­ci Ömer Can yi­ne go­le izin ver­me­di ve to­pu kor­ne­re to­kat­la­dı,
90+5. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan Mi­ka­il’in uzun to­pun­da Ya­kup Al­kan top­la ra­kip ce­za sa­ha­sı­na gir­di yer­den uzak kö­şe­ye gön­der­di­ği top di­re­ğin di­bin­den au­ta git­ti.
90+6. da­ki­ka­da ra­ki­bin kor­ner atı­şın­dan dö­nen top uzun atıl­dı or­ta sa­ha­da çiz­gi üze­rin­den bi­re bir­de ra­ki­bin­den kur­tu­lan Ya­kup Al­kan top­la ce­za sa­ha­sı­na gir­di ka­le­ci Ömer Can ile kar­şı kar­şı­ya kal­dı vu­ru­şun­da ka­le­ci yi­ne go­le izin ver­me­di ve maç­ta Ço­rum Be­le­di­yes­por’un 1-0 üs­tün­lü­ğü ile so­na er­di.

Türkiye Spor Toto 3. Lig 3. Grup Haftanın Toplu Sonuçları

Çorum Belediyespor - Fatsa Belediyespor: 1-0
Cizrespor - Bucaspor: 2-2
Diyarbekirspor -Halide Edip Adıvarspor: 3-0
Bayburtspor - Gölcükspor: 1-0
Ankara Adliyespor - Muğlaspor: 0-1
Karacabey Birlik - 1461 Trabzon: 1-2
Bağcılarspor - Anagold Erzincanspor: 2-1
Serik Belediyespor - Payasspor: 2-2
Kocaelispor - Turgutluspor