HARUN AKKAYA
Karabük’te dün başlayan U 19 grup birinciliğinde Çorum şampiyonu Çimentospor ilk maçında Düzce Karaca Çobanspor’u 6-2 gibi farklı skorla yenerek fırtına gibi  başlangıç yaptı.

Karabük 5000 Evler sahasında oynanan maça hızlı başlayan Çimentos por ilk yarıda Hasan ve Alper’in iki golü ile rakibi önünde 3-0 öne geçti devreyi bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Çimentospor ikinci yarının hemen başında Aytuğ’un ayağından bulduğu golle durumu 4-0 getirdi.  Bu  golle farkı açan Çimentospor sahadan 6-2’lık skorla galip ayrılarak gruba iyi başlangıç yaptı. Çimentospor grupta bugünü bay geçecek. Bugün Bartınspor ile Düzce Karaca Çobanspor takımları karşılaşacak. 

Temsilcimiz Çimentospor grubundaki ikinci maçında cumartesi günü Bartınspor ile karşılaşacak. Çimentospor bu maçı kazanarak grup birincisi olarak pazar günü finalde dğer grubun birincisi ile karşılaşmak istiyor.

SAHA: 5000 Evler.
HAKEMLER: Taner Tuncer, Mehmet Özefe, Burak Benlioğlu.
ÇORUM ÇİMENTOSPOR: Ahmet, Batuhan, İsmail, Eray, Ahmet Can, Mücahit, Mertcan, Kadir, Aytuğ, Hasan, Alper.
DÜZCE KARACA ÇOBANSPOR: Emirhan, Yusuf, Ömer Demir, Emrah, Muharrem, Eren, Adem, Furkan, Emir, Ömer Polat, Alaattin.
GOLLER: 10. dak. Hasan, 15. (penaltı) 31.55 ve 68.  dakikalarda Alper, 46. dak. Aytuğ (Çimentospor). 74. dak. Ömer Polat, 87. dak. Adem ( Düzce Karaca Çobanspor).