HALİL ÖZTÜRK
Ligde üç haftalık mağlubiyet serisine geçen hafta sonu sahasında Cizrespor’u yenerek son veren Çorum Belediyespor bir günlük iznin ardından hafta sonu sahasında oynayacağı Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
İlk yarının iç sahadaki son maçında Karacabey Belediyespor’u konuk edecek Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Mehmet Aureilo haftanın ilk antrenmanı öncesinde bir değerlendirme yaptı. Cizrespor maçının bir değerlendirmesini yapan Mehmet Hoca bu maçtan gereken dersleri çıkartarak futbolculardan kendilerini ilk yarının son iki maçına çok daha iyi hazırlamaları istedi.
Sakatlıkları devam eden Eşref ve Ferdi’nin dışındaki tüm futbolcuların katıldığı antrenman saat 16’da tesis 2 nolu sahada başladı. Oldukça soğuk havadaki antrenman ısınma hareketleri ile başladı ardından dar alanda pas ve so bölümde ise taktik çalışma ile kırmızı siyahlı takım haftanın ilk antrenmanını tamamladı.
Üç hafta aradan sonra galip gelen Çorum Belediyespor’da futbolcuların morallerinin düzeldiği gözlendi. Kırmızı Siyahlı takım Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün saat 13.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi