HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor dün sabah antrenmanını karla kaplı sahada neşe içinde yaptılar. Teknik Direktör Mehmet Aurelio’nun izinli olduğu için katılmadığı antrenman antrenör Ersin Küçükoğlu yönetiminde yapıldı.


Tesislerin 2 nolu sahasında yapılan antrenman yoğun kar yağışının ardından yaklaşık 20 cm karın üzerinde yapıldı. Kar üzerinde zevkli bir çift kale maç yapan kırmızı siyahlı takım futbolcuları oldukça neşeli görüntüler ortaya çıkardılar.


Yarı sahada karla kaplı zeminde yapılan çift kale maçta ikili mücadeleler ve gol atmak için büyük çaba harcayan futbolcuların görüntüleri çok komik görüntüler yaşattı. Kar üzerinde top oynamak için büyük efor harcayan futbolcuların çalışma sonundaki görüntüleri ne kadar yorulduklarını gösterdi. Bu yorgunluğa rağmen futbolcuların hayli neşeli olması dikkat çekti.


Yeni Çorumspor akşam ise saat 16’da günün ikinci antrenmanını Bıyıkoğlu Kapalı Halı Saha’da yaptı. Teknik ve taktik ağırlıklı bu çalışmaya kırmızı siyahlı takımda tüm futbolcular katıldılar. Yeni Çorumspor ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını bugünde sabah ve öğleden sonra yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Tel örgülere tırmandı ancak kurtulamadı

HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’un dün sabah karla kaplı sahada yaptığı antrenman sonunda yaşanan karla saldırı anı ortaya çok renkli görüntüler çıktı. Karla kaplı zeminde yapılan çalışmanın ardından futbolcular kendi aralarında organize olarak antrenörler Ertuğrul Dağaltın ve Serkan Güney kaptan Oğuzhan Yalçın ile yeni transfer Volkan Serim’e karla saldırıya geçtiler.
Bu saldırı sırasında antrenörler ve kaptan Oğuzhan kaderlerine razı olarak karla kaplı zeminde kardan adam oldular ve hemen ardından ise tesise doğru koşuya geçtiler. Kırmızı Siyahlı takımın yeni transferi Volkan Serim ise saldırıdan kurtulmak için kaçmaya çalıştı baktı fazla alternatif yok bu kezde ter örgüleri tırmanarak geçmek için hamle yaptı. Bu beyhude çabada sonuç vermeyince oda kaderine razı olarak arkadaşları tarafından kardan adam yapıldı ve zeminle birlikte olduktan sonra saldırıdan kurtuldu.

Editör: Haber Merkezi