HALİL ÖZTÜRK

2. Ama­tör Kü­me Fi­nal Gru­bun­da be­şin­ci maç­lar bu­gün oy­na­na­cak. Gü­nün en kri­tik ma­çın­da ave­raj­la ilk iki sı­ra­da yer alan Mi­mar Si­nan Genç­liks­por ile Me­ci­tö­zü Genç­ler­bir­li­ği ta­kım­la­rı kar­şı­la­şa­cak­lar.

Fi­nal Gru­bun­da ilk dört maç­lar so­nun­da do­ku­zar pu­an­la ilk iki sı­ra­da yer alan Mi­mar Si­nan Genç­liks­por ile Me­ci­tö­zü Genç­ler­bir­li­ği ta­kım­la­rı bu­gün sa­at 16’da Mi­mar Si­nan sa­ha­sın­da kar­şı­la­şa­cak­lar. Lig­de ilk dört haf­ta­da üçer ga­li­bi­yet ala­rak 9’ar pu­an­la ilk iki sı­ra­da yer alan iki ta­kım ara­sın­da­ki ma­çı ka­za­nan ta­kım 1. Ama­tör Kü­me’ye yük­sel­me­yi ba­şa­ra­cak. Mi­mar Si­nan ta­kı­mı ra­ki­bi­ni dep­las­man­da 3-1 yen­di­ği için evin­de oy­na­ya­ca­ğı maç­tan be­ra­ber­lik­le ay­rıl­ma­sı ha­lin­de bi­le iki­li ave­raj üs­tün­lü­ğü­nü ya­ka­la­ya­cak.

Gü­nün di­ğer ma­çın­da ise ilk iki id­di­ası­nı sür­dür­mek is­te­yen Os­man­cık­gü­cüs­por Me­ci­tö­züs­por dep­las­man­da üç pu­an mü­ca­de­le­si ve­re­cek. Os­man­cık­gü­cü, Me­ci­tö­züs­por dep­las­ma­nın­da ka­zan­ma­sı ha­lin­de 1. Ama­tör Kü­me’ye yük­sel­mek için bü­yük avan­taj ya­ka­la­ya­cak.

Ka­der ma­çı Bay­rak­lı’nın
2. Ama­tör Kü­me Fi­nal Gru­bun­da bu­gün ka­za­nan ta­kı­mın 1. Kü­me’ye yük­sel­me­yi ba­şa­ra­ca­ğı Mi­mar Si­nan Genç­liks­por - Me­ci­tö­zü Genç­ler­bir­li­ği ara­sın­da­ki zor­lu ma­çı ili­miz B Klas­man ha­ke­mi Ce­lal Bay­rak­lı yö­ne­te­cek. Ma­çın yar­dım­cı ha­kem­le­ri ise Mert­can Ye­ner ve Fa­tih Ko­çak.
Me­ci­tö­züs­por ile Os­man­cık­gü­cüs­por ara­sın­da­ki ma­çı ise Yük­sel Ba­sar yö­ne­te­cek yar­dım­cı­lık­la­rı­nı ise Oğuz­han Ko­ca­ço­ban ve Oğuz­han Ye­şil­yurt ya­pa­cak­lar.