HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Meh­met Au­re­lio, Se­rik dep­las­ma­nın­da se­zo­nun ilk üç pu­anı­nı ala­rak lig­de­ki çı­kış­la­rı­nı sür­dür­mek ama­cın­da ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.
Se­rik Be­le­di­yes­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı dün sa­bah yap­tı­ğı an­tren­man­la ta­mam­la­yan ve An­tal­ya’ya ha­re­ket eden kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı­mın tek­nik pat­ro­nu Meh­met Au­re­lio, ra­kip­le­ri­ni iyi ta­nı­dık­la­rı­nı ve genç ve mü­ca­de­le eden bir ta­kım­la oy­na­ya­cak­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Lig­de ko­lay maç yok ve her maç zor­lu,
Bu­gün Se­rik Be­le­di­yes­por ma­çı­da çok zor­lu ge­çe­cek. Haf­ta bo­yun­ca yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­lar­da ra­ki­bi­mi­zin tak­ti­ği­ni en şe­kil­de ha­zır­lan­dık. Yap­tı­ğı­mız bu ça­lış­ma­la­rı fut­bol­cu kar­deş­le­ri­miz sa­ha­ya yan­sıt­tı­ğı tak­tir­de sa­ha­dan is­te­di­ği­mi­zi ala­rak ay­rı­la­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum.
Ta­kım ola­rak evi­miz­de ka­zan­dı­ğı­mız ga­li­bi­yet­le­ri dep­las­man­da da al­mak zo­run­da­yız. He­de­fe git­mek için bu­nu ba­şar­mak zo­run­da­yız ve Se­rik ma­çın­da da ilk dep­las­man ga­li­bi­ye­ti al­mak için eli­miz­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ğiz. Ben fut­bol­cu­la­rı­ma ina­nı­yor ve gü­ve­ni­yo­rum bu­nu ba­şa­ra­cak­lar ve lig­de­ki çı­kı­şı­mı­zı de­vam et­ti­re­ce­ğiz’ de­di.

Editör: Haber Merkezi