HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da im­za şov. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım geç­ti­ği­miz haf­ta için­de gö­rü­şe­rek an­laş­ma sağ­la­dı­ğı an­cak bon­ser­vis so­run­la­rı ne­de­ni ile açık­la­ma­dı­ğı üç fut­bol­cu ile res­mi söz­leş­me­ler im­za­lan­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım Ço­rum’lu fut­bol­cu Fah­ri Eren Pa­muk, Muğ­las­por’dan for­vet Sa­met Can­türk ve Af­jet Af­yons­por’dan Em­re Ge­mi­ci ile iki­şer yıl­lık söz­leş­me im­za­lan­dı.


Fah­ri Eren Pa­muk sol açık ve for­vet ar­ka­la­rın­da for­ma gi­yer­ken Sa­met Can­türk sto­per mev­ki­in­de oy­nu­yor an­cak ge­çen se­zon Af­jet Af­yons­por ta­kı­mın­da sa­vun­ma­dan ge­le­rek at­tı­ğı al­tı gol­le ta­kı­mı­na hü­cum­da da kat­kı yap­ma­yı ba­şar­mış bir isim, For­vet mev­ki­in­de oy­na­yan Em­re Ge­mi­ci ise ge­çen se­zon Muğ­las­por for­ma­sı ile at­tı­ğı 18 gol­le dik­kat çe­ken bir isim ol­du.


FAH­Rİ EREN PA­MUK: 1994 Os­man­cık do­ğum­lu. Os­man­cık­gü­cü alt ya­pı­sın­da al­tı yıl for­ma giy­dik­ten son­ra Kar­de­mir Ka­ra­büks­por alt ya­pı­sı­na trans­fer olan ve 2013 yı­lın­da Bo­lus­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı atan Pa­muk da­ha son­ra Nig­de Be­le­di­yes­por ve Si­liv­ris­por ta­kım­la­rın­da ki­ra­lık ola­rak for­ma giy­dik­ten son­ra ge­çen se­zon ba­şın­da Ye­ni Or­dus­por ile an­laş­tı. Mor be­yaz­lı ta­kım­la dev­re ara­sın­da yol­la­rı­nı ayı­ra­rak Er­ge­ne Ve­li­me­şes­por ta­kı­mı­na trans­fer olan Fah­ri Eren Pa­muk ilk ya­rı­da Or­du’da se­kiz ikin­ci ya­rı­da Ve­li­me­şes­por’da ise 11 maç­ta for­ma giy­di. Ge­çen se­zo­nu üç sa­rı kart­la ta­mam­la­yan Fah­ri Eren Pa­muk 1. lig­de 6, 3. lig­de ise 64 maç­ta for­ma giy­di.


SA­MET CAN­TÜRK : 1988 Al­tın­dağ do­ğum­lu Can­türk fut­bo­la Ke­çi­ören­gü­cü alt ya­pı­sın­da baş­la­dı ve 2012 yı­lın­da Adı­ya­mans­por’da ilk pro­fes­yo­nel mza­yı at­tı. Ar­dın­dan sı­ra­sı ile Bat­man Pet­rols­por, Göz­te­pe, Ke­çi­ören­gü­cü, ta­kı­mın­da dört se­zon for­ma giy­dik­ten son­ra geç­ti­ği­miz se­zon ba­şın­da Af­jet Af­yons­por’da for­ma gi­yen ve şam­pi­yon­luk se­vin­ci ya­şa­yan Sa­met Can­türk 30 maç­ta ta­kı­mın­da for­ma giy­me­yi ba­şar­dı. Se­zo­nu al­tı sa­rı kart­la ta­mam­la­yan Sa­met ay­nı za­man­da at­tı­ğı beş gol­le ta­kı­mı­na bü­yük kat­kı ve­ren bir isim ol­du. Can­türk 2. lig­de 157, 3. lig­de ise 76 maç­ta for­ma giy­di.


EM­RE GE­Mİ­Cİ : 1994 Or­du do­ğum­lu Em­re Ge­mi­ci Or­dus­por alt ya­pı­sı­nın ar­dın­dan 5 se­zon Ga­la­ta­sa­ray alt ya­pı­sın­da for­ma giy­dik­ten son­ra 2013 yı­lın­da Kay­se­ri Şe­kers­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı. Ar­dın­dan Niğ­de Be­le­di­yes­por, Or­dus­por ve son ola­rak­ta geç­ti­ği­miz se­zon Muğ­las­por’a trans­fer ol­du. Lig­de Muğ­las­por for­ma­sı ile 33 maç­ta sa­ha­ya çı­kan Em­re Ge­mi­ci 18 gol at­ma­yı ba­şa­rır­ken se­zo­nu al­tı sa­rı kart­la ta­mam­la­dı. Ge­mi­ci ay­rı­ca iki kez U 15 mil­li ta­kı­mın­da özel maç­ta mil­li for­ma­yı giy­me­yi ba­şar­dı.

Editör: Haber Merkezi