Yeni Çorumspor yarın Kocaelispor ile oynayacağı rövanş maçı programında değişiklik yaptı ve kırmızı siyahlı takım dün sabah Kocaeli’ne giderek burda kampa girdi.

Önceki planlamada bu sabah yola çıkacağı açıklanan Yeni Çorumspor’da önceki gün alınan kadro dışı kararının ardından Yönetim ve Teknik Heyetin görüşmesi sonunda takımın bu karar sonrası yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemesi için bir gün önce yola çıkılmasına karar verildi. Dün sabah saat 08 sıralarında tesislerden tüm takım Kocaeli’ne gitti.

23 futbolcunun tamamının bulunduğu Yeni Çorumspor kafilesi öğleden sonra kamp yapacağı Otel’e yerleşti. Kırmızı Siyahlı takım akşam saat  18’de burda yaptığı taktik çalışma ile rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Bahri Kaya böyle bir değişimi uygun gördüklerini belirterek en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydukları bu günlerde son iki günü en güzel şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.


Şükür duasını yaptılar

Yeni Çorumsporlu futbolcular önceki akşam tesislerde yaptıkları son antrenman öncesinde şükür duası yaptılar. Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcuların katıldığı şükür duasında kırmızı siyahlı camianın tribün liderleride yarın oynanacak maç öncesinde manevi desteklerini dua ilede birleştirdiler ve takımlarına sahip çıktılar.


Hakem İstanbul’dan Mustafa Kürşat Filiz

Yeni Çorumspor’un Kocaelispor ile yarın deplasmanda oynayacağı play-off yarı final rövanş maçını İstanbul bölgesi B Klasman hakemlerinden Mustafa Kürşat Filiz yönetecek.
Merkez Hakem Komitesinden yapılan açıklamaya göre yarın saat 19.30’da Kocaeli Stad’ında oynanacak Kocaelispor ile Yeni Çorumspor arasındaki kritik maçı İstanbul bölgesinin genç ve gelecek vadeden isimlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Maçın yardımcı hakemleride İstanbul’dan Segah Tunçkol ve Şenol Bektaş. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen. Maçın gözlemcisi ise Mehmet Nevzat Adal.


Editör: Haber Merkezi