HARUN AKKAYA
Çorumspor taraftarının gönlündeki ikinci takım olan ve iki kulüp taraftarları arasında büyük bir sevgi bağının oluştuğu Kocaelispor 3. lig 2. grupta ilk yarıyı lider tamamladı.

İki kulüp taraftarları arasındaki bu sıcak yakınlık Kocaelispor’un kalesinde de kendini gösteriyor. Kötü başladığı sezonda yedi hafta önce Kocaelispor’da göreve başlayan Sebahattin Dinçel’in ekibinde kaleci antrenörü olarak görev Çorum’un tecrübeli ismi Nurettin Kabalak görev yapmaya başladı.

Kocaelispor’da kaleci olarak görev yapan Çorum Karadonayşe köyünden Ercüment Kafkasyalı’da yeşil siyahlı takımın kalesini koruyor. Ligin ilk yarısında 12 maçta forma giyen tecrübeli kaleci takımının zirveye oturmasında büyük pay sahibi olan isimlerden birisi oldu.

Tecrübeli kaleci antrenörü Nurettin Kabalak ise bu sezon beşinci kez şampiyonluk sevinci yaşamayı amaçlıyor. İki kez Çorum’da şampiyonluk sevinci yaşayan Nurettin Kabalak geçtiğimiz sezonda Kırşehir Belediyespor ile mutlu sona ulaştı. Bu sezon başında Diyarbekirspor ile anlaşan ancak sekizinci hafta sonunda ayrılan Kabalak ekip olarak aynı hafta Kocaelispor’un teklifini kabul ederek yeşil siyahlı takımla anlaştılar.
Göreve başladıktan sonra Kocaelispor’da yedi hafta üst üste galibiyet alarak zirveye oturan yeşiy siyahlı takımın bu başarısında iki Çorumlu isminde katkısı büyük. Tabiki bu başarıda Çorumlu isimlerin katkısı kadar iki kardeş kulübün taraftarlarınıda çok mutlu ediyor. Kırmızı Siyahlı camianın ortak dileği sezon sonunda Kocaelispor’un hak ettiği 2. lige bu sezon yükselmesi.