HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK ikinci yarının ilk maçında yarın saat 13.30’da 1922 Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Ligde ilk yarıyı 31 puanla dördüncü sırada tamamlayan Çorum FK ilk yarı sonunda 14 puanla 17. sırada yer alan 1922 Konyaspor takımı yarın saat 13.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda karşılaşacaklar.
İkinci yarı hazırlıklarını çok iyi geçiren kırmızı siyahlı takım kadrosunda dokuz futbolcu ile yollarını ayırırken yeni isimlerle anlaştı. Kadrosunun yaş ortalamasını düşüren Çorum FK’da yarın oynanacak maç öncesinde lisansı çıkmayan Mete dışında oynanasına engel başka bir isim bulunmuyor. Sezonun ilk maçında evinde rakibini zorda olsa 1-0 yenerek üç puanla başlayan Çorum FK ikinci yarıyada galibiyetle başlamak amacında.

Ev sahibi 1922 Konyaspor ise ilk yarı sonunda bulunduğu düşme hattından çıkmak için devre arasında kadrosunda büyük oranda değişikliğe gitti. Yeşil beyazlılarda devre arasında Antalya kampının ardından kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile Çorum FK maçına hazırlandı. Ev sahibi takımda ikinci yarıya galibiyetle başlayarak çıkışa geçmek istiyor.

1922 Konyaspor-Çorum FK maçını Eskişehir bölgesi hakemi Semih Kurt yönetecek. Yardımcılarıda aynı ilden Fatih Pazı ve Gürcan Dönmez. Dördüncü hakem ise Emre Korkmaz.