HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin 30. hafta maçında yarın Kocaelispor deplasmanında galibiyet arayacak. Kocaeli Stad’ında saat 15’de başlayacak maçta grupta şampiyonluk umutlarını bitiren iki takım play-off sıralamasında kendilerine avantaj yakalamak için mücadele edecekler.

Ligde 53 puanla üçüncü sırada yer alan Kocaelispor ile 47 puanla dördüncü sırada yer alan Yeni Çorumspor arasındaki maçta kazanan takım play-off maçlarında ilk maçı deplasmanda oynamak avantajını yakalayacak.

Hafta içinde sahasında Diyarbekirspor önünde aldığı 2-0’lık galibiyet ile play-off yolunda büyük avantaj yakalayan kırmızı siyahlı takım yarınki maçı kazanarak sıralamada çıkışını sürdürmek istiyor. Play-off maçlarında ilk maçı deplasmanda oynamak avantajını eline geçirmek için ligi ikinci veya üçüncü bitirmek isteyen kırmızı siyahlı takım önündeki bu iki maçı kazanmak zorunda.

Yarın oynanacak zorlu Kocaelispor maçı öncesinde Yeni Çorumspor’da sakatlıkları devam eden Batuhan ve Kaan ile son antrenmanda sakatlanan Uğur forma giyemeyecek. 

Ev sahibi Kocaelispor ise hafta içinde şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maçta lider Bayburtspor deplasmanında rakibine 3-1 yenilerek yarıştan tamamen koptu. Yeşil siyahlı takım ligde üst üste oynayacağı zorlu maçları kazanarak play-off yolundakini kaybetmek istemiyor. Ev sahibi takımda ise golcü futbolcu Sinan Pektemek sarı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta forma giyemeyecek.
Grupta play-off hattını yakından ilgilendiren bu zorlu maçta İstanbul bölgesi tecrübeli hakemi Ozan Bileyici düdük çalacak.

Editör: Haber Merkezi