HALİL  ÖZTÜRK

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, kendileri açısından hayati önem taşıyan maçta Bayburtspor deplasmanında kötü oynadıklarını ve sonuçta yenildiklerini söyledi.
Ligde hem kötü gidişe son vermek hemde zirvedeki rakibimiz ile arasındaki puan farkını kapatmak için hafta boyunca Bayburtspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Aurelio ‘Rakibimiz önünde kötü başladığımız maçta kalecimiz penaltı kurtarmasına ve skoru korumasına karşın sonraki bölümde yediğimiz golle 1-0 geriye düşdük.


İkinci yarıda biraz olsun toparlandık ancak bu bölümde de final paslarında ve son vuruşlarda başarılı olamadık. Maçın geneline baktığımızda rakibimiz bizden üstün oynadı ve pozisyonlara giren taraf oldu. Takım olarak kötü oynadık ve böyle bir oyun sonucunda da mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.


Böylesine kritik bir maçta hem üç puanı hemde bizim için önemli iki oyuncu Yakup ve Oğuzhan’ı kaybettik. Söylenecek fazla bir şey yok ligde ilk yarının sonuna üç haftalık bir süreç kaldı. Bu maçlardan alabileceğimiz en fazla puanları alarak devre arasına girmek istiyoruz. Takım olarak eksiklerimiz çok ancak bu aşamadan sonra mazeret üretecek halimiz yok özellikle evimizdeki iki maçı kazanarak bu kayıplarımızı azda olsa telafi etmek istiyoruz’ dedi.