HARUN AKKAYA
Çorum FK’nın gol kralı Sinan Kurumuş’a 100’ler kulübüne girmesi nedeni ile özel bir kutlama yapıldı.

Bu sezon başında Manisa FK’dan kırmızı siyahlı takıma transfer olan Sinan Kurumuş, Erzincanspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 27’ye çıkartırken profesyonel futbolcu olarak 100. golünü rakip ağlara gönderdi.

Golcü futbolcu için cumartesi günü yapılan antrenmanda özel bir kutlama yapıldı. Özel olarak hazırlanan ‘100’ler kulübüne girmeyi başaran Sinan Kurumuş için özel hazırlanan pasta kesildi. Antrenman sonunda tesis sahasında yapılan kutlamaya Sportif Direktör İsmail Atalay Baydur, Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve teknik ekip ile futbolcular ve kulüp çalışanları katıldılar.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, tecrübeli golcüyü başarısından dolayı tebrik etti ve nice 100’ gollere dileğinde bulundu. Arkadaşlarının alkışları eşliğinde pastayı kesen Sinan Kurumuş’a ilk dilim pastayı kaptan Umut elleri ile yedirdi. Sinan Kurumuş ise bu kutlamadan dolayı herkese teşekkür etti. Kurumuş elde edilen bu başarıda tüm takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu belirterek sezon sonunda takım olarak mutlu sona ulaşmalarının öncelikli hedefi olduğunu belirterek ‘Dilerim çifte mutluluğu birlikte hep beraber yaşarız’ dedi.