HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor ilk yarının evindeki son maçında yarın grupta üst sıralara tutunmak adına büyük önem taşıyan karşılaşmada Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Grupta puan sıralamasında birbirine yakın olan iki takımın maçında karşılaşma yarın saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında başlayacak.
Ligde topladığı 22 puanın 21’ini evinde alan deplasmanda sadece bir puan alabilen kırmızı siyahlı takım iç sahadaki tek mağlubiyetini ise Kocaelispor önünde aldı. Bu maçın ardından yönetimin dört futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakmasının ardından sonraki iki maçında deplasmandan puansız dönen kırmızı siyahlı takım geçtiğimiz hafta ise evinde Cizrespor’u yenerek moral bulmuştu.

Kadro dışılar, sakatlık ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeni ile geçtiğimiz hafta Cizrespor karşısına 17 kişilik kadro ile çıkan Çorum Belediyespor’da yarınki maçta sakatlıkları devam eden Eşref ve Ferdi ile sarı kart cezalısı Fatih Ergen ve kırmızı kart cezalısı Yakup forma giyemeyecekler. Kırmızı Siyahlı takım ikinci yarıya daha umutlu girmek için sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak aradaki puan farkını kapatmak ve daha üst sıralarda ikinci yarıya başlamak amacında.


Konuk Karacabey Belediyespor ise geçtiğimiz hafta sahasında grup lideri Bayburtspor önünde aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından Çorum Belediyespor maçını telafi olarak görüyor. Çorum deplasmandan puan veya puanlarla dönmek için mücadele edecek olan konuk Karacabey’de ise cezalı futbolcular İlker Avşar, Hüseyin İriç ve Fatih Nurullah Turan yarınki maçta forma giyemeyecek isimler.
Grupta üst sıraları isteyen iki takımın bu zorlu maçını İstanbul bölgesi genç hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.

Editör: Haber Merkezi