HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyesi Gençlikspor Masa Tenisinde büyük başarılarına bir yenisini ekledi. Masa Tenisinde küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde aynı kadro ile mücadele ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Çorum Belediyesi Gençlikspor takımı gelecekte büyük başarılara imza atacağını bir kez daha gösterdi.
Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda  22-23 Aralık tarihlerinde yapılan Gençler Karadeniz Bölge Birinciliğinde erkeklerde 13 takım dört grupta mücadele etti. Çorum Belediyesi Gençlikspor A takımı dörtlü grupta Yiğit Furkan Şimşek, Umut Baha Dursun, Abdurrahman Gürbüz, Uğurcan Dursun ve Mehmet Akif Aktaş’dan oluşan kadrosu ile grubundaki üç maçında  Amasya Gençlikspor, Bolu Gerede İlterişspor ve Kastamonu Bozkur Belediyespor takımlarını yenerek final grubuna yükseldi. A takımı final grubunda ilk olarak Zonguldak Özel İdarespor’u yenerek çıktığı final maçında Çalık Yedaş B takımnı 3-0’lık skorla geçerek grup birincisi olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. 


Çorum Belediyesi Gençlikspor B takımı ise Arka Kekillioğlu, İsmail Eren Alıcı, Abdullah Gürbüz, Muhammet Fatih Candan ve Osman Öz’lü kadrosu ile Amasya Çalık Yedaş A takımını ve Boluspor B takımlarını yenerek grubunda birinci olarak final grubuna yükseldi. Final Grubnda ilk maçında Amasya temsilcisine yenilen Çorum Belediyesi Gençlikspor B takımı ise dördüncü olarak Türkiye finallerine gitmeyi başardı.


Bayanlarda ise Aybüke Banu Şimşek, Ezel Arslan, Asude Tuba Şimşek, Mine Şevval Cingöz’den oluşan kadrosu ile Çorum Belediyesi Gençlikspor takımı grubunda Sinop Yaşar Topçu YBO ve Bolu Gerede İlterişspor takımlarını yenerek final grubuna yükseldi. Yarı final maçında Zonuldak Özel idarespor’a 3-1 yenildi sıralama maçında ise Aasya Çalık Yedaş B takımını 3-0 yenerek üçüncü oldu ve finallere katılma hakkı elde etti.


Çorum Belediyesi Gençlikspor masa tenisi antrenörü Ali Korkmaz küçüklerdeki kadroları ile hem yıldızlar hemde gençlerde mücadele ettiklerini ve üç kategoride de gruplardaki başarıları ile Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıklarını belirterek bu başarılarından dolayı tüm sporcularını kutladı.

Editör: Haber Merkezi