SAHA: 1 No’lu Sentetik.
HAKEMLER: Celal Bayraklı, Ömür Soytemiz, Onur Alagöz.
H.E.KÜLTÜRSPOR: A. Hakan, Soner, Emirhan, Abdullah, Oktay,  Ömer Can, Gökhan Özarslan, Emir (Enes), Gökhan Ölçek (Nurullah), Ozan Can, A.Eren.
GENÇLERBİRLİĞİ: Deniz, Emre, Emre Can, Metin Can, Caner (Kenan),  Sefa, Yusuf Doğan (Yücel), Yusuf Biçer, Görkem, Anıl (Barış), Alper Can (Bahadır).
GOLLER: 15. 20. ve 68. dakikalarda Gökhan Ölçek, 30. dak. Abdullah.

MURAT KARASU
Amatör futbolda sezonun ikinci şampiyonluk kupasını HE Kültürspor aldı. U 17 Final Grubu son maçında Gençlerbirliği karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet ile mavi siyahlı takım final grubundaki altıncı maçında beşinci galibiyetini alarak 16 puanla şampiyonluğu kazandı.
Şampiyonluğu hafta içinde Mimar Sinan’ı yenerek garantileyen HE Kültürspor Gençlerbirliği karşısında ilk yarıdaki etkili futbolu ile sonuca rahat gitti. Gökhan’ın üç golle yıldızlaştığı maçta Kültürspor’da Abdullah ise bir golle takımının galibiyetine katkı verdi.
Final Grubundaki son maçından 4-0 galip ayrılan HE Kültürspor ligi 16 puanla an yakın dokuz puan önünde şampiyon olarak tamamlayarak Çorum’u gruplarda temsil etmeye hak kazandı. Gençlerbirliği ise bu mağlubiyet ile final grubunu 7 puan ve ikili averaj kaybı ile Mmar Sinan Gençlikspor’un ardından üçüncülük kupasının sahibi oldu.