Pazar günü evinde oynadığı maçta Sivas Belediyespor'a 2-0 yenilenerek büyük yara alan Çorum FK'da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Sivas maçında taraftarların istifaya çağırdığı Ahmet Yıldırım, Çorum FK olarak şampiyonluk kupasını kaldırıp bu şehre getireceklerini söyledi.

Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz' diyen Yıldırım, şunları söyledi; "Evimizde oynadığımız Sivas Belediyespor maçında almış olduğumuz yenilgiden dolayı çok üzgünüz. Kimsenin beklemediği bir sonuç oldu. Tabi ki, tribünleri dolduran taraftarımıza güzel bir futbol neticesinde 3 puan hediye etmek isterdik. Taraftarımızı üzdüğümüz için biz de çok üzgünüz. Maç içerisinde taraftarımızın bana karşı bir tepkisi oldu. Taraftar ne derse haklıdır. Ancak, keşke son düdüğü bekleyip tepkilerini öyle dile getirselerdi. Futbolcularım bundan etkilendiler. Takım olarak, bundan sonra daha dikkatli olup, daha iyi oynayacağız. Biz, büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin en önemli parçalarından biri de taraftarımızdır. Benim ve futbolcularımın şampiyonluğa olan inançları ilk günkü gibi güçlü şekilde devam ediyor.
Bundan sonra, güzel ve coşkulu bir oyunla taraftarlarımızı mutlu ederek hep birlikte emin adımlarla hedefimize ilerleyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız. Sivas Belediye maçında üzdüğümüz taraftarlarımızla birlikte sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp kupayı bu şehre getireceğiz."

Editör: Haber Merkezi