HARUN AKKAYA
Ço­rum Be­le­di­yes­por ye­ni se­zo­nun ilk an­tren­ma­nı­nı dün yap­tı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de dün sa­at 15’de top­lan­dı ve ilk top­lan­tı­sı­nı yap­tı. Top­lan­tı­da Tek­nik Ekip fut­bol­cu­lar­la ta­nış­tı ve ye­ni se­zon ça­lış­ma­la­rı ve he­def­le­ri ko­nu­sun­da gö­rüş­le­ri­ni di­le ge­tir­di.


Bu top­lan­tı­la­rın ar­dın­dan sa­at 17.30’da ye­ni te­si­sin sa­ha­sın­da se­zo­nun ilk an­tren­ma­nı­na çı­kan Ço­rum Be­le­di­yes­por’da iç ve dış trans­fer­de an­laş­ma im­za­la­nan fut­bol­cu­lar ile bir­lik­te alt ya­pı­dan ka­tı­lan isim­ler­den olu­şan 29 ki­şi ka­tıl­dı.
An­tren­man ön­ce­sin­de sa­ha ke­na­rın­da kur­ban ke­se­rek dua edil­di ve ar­dın­dan da fut­bol­cu­lar ka­nı ayak­ka­bı ve alın­la­rı­na sü­re­rek ye­ni se­zo­nun ka­za­sız be­la­sız geç­me­si için dua et­ti­ler. Bu tö­re­ne Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ile Ço­rum Be­le­di­ye­si Te­sis­ler Mü­dü­rü Mah­mut Ya­ba­cı­oğ­lu, Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı ile az sa­yı­da ta­raf­tar da ka­tıl­dı.


 Da­ha son­ra sa­ha için­de ön­ce Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ar­dın­dan da Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han kı­sa bi­rer ko­nuş­ma yap­tı­lar ve ar­dın­dan ça­lış­ma­ya ge­çil­di. Grup­lar ha­lin­de ya­pı­lan kı­sa sü­re­li ko­şu­la­rın ar­dın­dan se­zo­nun ilk an­tren­ma­nı aç­ma ger­me­ler­le so­na er­di. Kır­mı­zı Si­yah­lı­lar bu­gün­den iti­ba­ren sa­bah ve ak­şam ya­pa­cak­la­rı çift an­tren­man­la ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nın ilk eta­bı­nı sür­dü­re­cek­ler.