HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK ligin yedinci hafta maçında yarın evinde grup lideri Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde son iki maçını kazanarak zirveye yaklaşın kırmızı siyahlı takım grup lideri Sivas Belediyespor maçınıda kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmük istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda evinde Serik Belediyespor’u yenen hafta içinde ise Kahramanmaraşspor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönen Çorum FK yarın saat 19’da Şehir Stadyumunda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Kırmızı Siyahlı takımda sakatlıkları bulunan Berkay ve Seçkin yarınki maçta forma giyemeyecekler. Sezon başından beri sakatlığı nedeni ile forma giyme şansı bulamayan Umut’un yarınki maçta formasına kavuşması ve kadroda yer alması bekleniyor.

Çorum FK bu maç öncesinde ilk altı haftada üç galibiyet ve üç beraberlik ile 12 puanla yedinci sırada bulunuyor. Kırmızı Siyahlı takım sekiz gol attı ve bir gol yedi.

Konuk Sivas Belediyespor ise sezon başında üst sıralar için kendisine şans verilmemesine karşın ilk altı haftadaki performansı ile zirveye oturmayı başardı. Yeşil Beyazlı takım altı haftada 12 gol atıp bir gol yedi 14 puan ve averajla zirvede yer aldı.

Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren bu zorlu maçı Antalya bölgesi genç hakemlerinden Batuhan Kolak yönetecek.

Editör: Haber Merkezi