HARUN AKKAYA
Sungurlu Belediyesi Voleybol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Özdemir, "Ligde kalmak için Sorgun Belediyespor maçını mutlak kazanmalıyız" dedi.
Voleybol birinci ligin bitimine 4 hafta kala zorlu maçlara çıkacak olan Sungurlu Belediye Voleybol takımı 1. Ligde kalmak için yoğun bir çalışma içerisine girdi.
Baş antrenör Mustafa Özdemir, "Göreve geldiğimizden itibaren büyük başarıya imza atan sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. 1. devre kazanamadığımız maçların, alamadığımız puanların acısını şimdi çekiyoruz" dedi. 


Özdemir, "Kalan 4 maçımızı da mutlaka kazanmalıyız ki ligde kalalım. Kazanamaz isek bütün emeklerimiz boşa gidecek. Kalan 4 maçın ikisi kendi evimizde, ikisi deplasmanda. Bu hafta Yozgat Sorgun ile oynayacağız. Sorgun, efeler ligine çıkmak için iyi bir takım kurdu, çok iyi transferler yaptı. Oda playoff oynamak için mücadele edecek. Bizde ligde kalmak için mücadele ediyoruz. Çok çekişmeli bir maç olacak. Biz bu maçı kazanırsak ligde kalma şansımız çok ama çok fazla olacak. Onun için halkımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi. 


Voleybol takımımız hem Sungurlu'muzun hem Çorum'un yüz akı diyen Özdemir, "Bu takım mutlaka bu ligde kalmalı. Biz sporcular ve teknik ekip olarak bütün gücümüzü kullanıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıp ligde kalmak için çalışıyoruz. Halkımızın desteğine her zam kinden daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.