HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de 20. hafta maçları sonunda Yozgatspor şampiyonluğu büyük oranda garantiledi. Ligden düşme hattında ise Sungurlu Belediyespor büyük avantaj yakaladı.


Sungurlu Belediyespor geçen hafta evinde Altınordu Belediyespor ile aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından, Çankırı deplasmanında aynı skorla bir puanla ayrıldı. Altınordu maçında son dakika golü ile çok önemli iki puan kaybeden Sungurlu Belediyespor, Çankırı deplasmanında ise son dakika golü ile bir puanın sahibi oldu.


Bu galibiyet ile puanını 18’e çıkartan Sungurlu Belediyespor en yakın rakibi Havza Belediyespor ile bir maç eksiğine rağmen farkı ikiye çıkardı. Ligde Havza Belediyespor Samsun il içi sıralamasında ligde kalma ümidi kalmadığı için takımı dağıttı. Son olarak Yeni Amasyaspor’a 12-0 gibi farklı skorla mağlup olan Havza’nın ligden düşmesine kesin gözü ile bakılıyor.


Sungurlu Belediyespor bu hafta sonunda sahasında Sinopspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu maçı kazanması halinde ligden direk düşmemeyi büyük oranda garantileyecek.