HALİL ÖZTÜRK

Çorum Belediyesi Gençlekspor Yıldız Masa Tenisi takımı Karadeniz Grup şampiyonasında üç kupa kazanarak üç takımla birden Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.
Geçtiğimiz ay içerisinde küçüklerde yapılan bölge birinciliğinde elde ettiği başarıyı yıldızlar kategorisinde de sürdüren Çorum Belediyesi Gençlikspor erkeklerde A takımı birinci B takımı ile ikinci olarak, bayanlarda ise A takımı ikinci B takımı ise altıncı olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.
Karadeniz Bölge birinciliği müsabakaları Ankara Mamak Spor Salonu’nda hafta sonunda yapıldı. Bölge birinciliğinde Çorum ile birlikte Amasya, Samsun, Zonguldak, Ordu ve Bayburt illerinden  12 erkek 13 bayan takımı mücadele etti.
Yıldız erkeklerde Umut Baha Dursun, Abdurrahman Gürbüz, M. Fatih Candan ve Uğurcan Dursun’dan oluşan Çorum Belediyesi Gençlikspor A takımı ile Yiğit Furkan Şimşek, İsmail Eren Alıcı, M. Akif Aktaş ve Arda Kekillioğlu’ndan oluşan B takımları gruptaki tüm maçlarını kazanarak finale yükseldiler. Final maçında B takımını yenen A takımı birinci olurken B takımı ise ikinci olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.
Yıldız Bayanlarda ise Aybüke Banu Şimşek ve Ezel Arslan’dan oluşan Çorum Belediyesi Gençlikspor A takımı grup finalinde kaybederek ikinci olarak finallere gitme hakkı kazandı. B takımı ise Asude Tuba Şimşek ve Mine Şevval Cingöz’lü kadrosu ile altıncı olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Masa Tenisi antrenörü Ali Korkmaz küçüklerin ardından yıldızlarda da takım olarak Türkiye finallerine yükselmeyi başardıklarını belirterek önümüzdeki yıllarda bu başarıların artarak devam edeceğini söyledi ve kendilerine bu güzel çalışma ortamını sağlayan herkese teşekkür etti.