YÜK­SEL BA­SAR
Ya­lo­va’da de­vam eden Yıl­dız Ta­kım­lar Tür­ki­ye Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por kız ve er­kek­ler­de çey­rek fi­nal­de.

Üç gün­dür Ya­lo­va’da de­vam eden Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por er­kek A ta­kı­mı  grup­tan ikin­ci ola­rak çık­tı ve ele­me maç­la­rın­da Be­şik­taş’ı ve ar­dın­dan da İz­mir Al­tı­nor­du tkım­la­rı­nı 3-0 ye­ne­rek çey­rek fi­na­le yük­sel­di. Çey­rek fi­nal ma­çın­da İs­tan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por ta­kı­mı ile eş­leş­ti. Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por B ta­kı­mı ise ikin­ci tur ele­me ma­çın­da Amas­ya Ça­lık Ye­daş B ta­kı­mı­na 3-0 ye­nil­di. Er­kek­ler­de di­ğer tem­sil­ci­miz Spor İh­ti­sas ta­kı­mı ise ikin­ci tur ele­me ma­çın­da Te­kir­dağ Çer­kez­köy Be­le­di­yes­por’u 3-0 ye­ne­rek onal­tı ma­çın­da ise Ya­lo­va Be­le­di­ye Genç­liks­por B ta­kı­mı­na ye­ni­le­rek ve­da et­ti.

Ba­yan­lar­da ise Ço­rum Genç­liks­por A ta­kı­mı grup­tan ikin­ci ola­rak çık­tı­ğı ikin­ci tur­da Amas­ya Ça­lık Ye­daş A ta­kı­mı­nı 3-0 ye­ne­rek ilk on al­tı ara­sı­na gir­di. Çey­rek fi­na­le yük­sel­me ma­çın­da İs­tan­bul DSİs­por’u 3-0 ye­ne­rek ilk se­kiz ara­sı­na gi­ren Ço­rum Genç­liks­por 1955 Bat­man Be­le­di­yes­por ta­kı­mı­na ye­ne­rek ya­rı fi­na­le yük­sel­me­yi ba­şar­dı. Genç­liks­por B ta­kı­mı ise ikin­ci tur ilk ma­çın­da İz­mir Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por’a 3-0 ye­ni­le­rek ve­da et­ti.
Şam­pi­yo­na dün ak­şam sa­at­le­rin­de oy­na­nan ya­rı fi­nal ve fi­nal maç­la­rı ile so­na er­di.