HALİL ÖZTÜRK
Badminton’da geleceğin şampiyon adayı olarak gösterilen Çorum Belediyesi Gençlikspor’un minik sporcusu Mehmet can Töremiş iki altın madalya birden kazanarak bu ünvanın boşa verilmediğini gösterdi.


29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında Ankara’da yapılan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Mehmet Can Töremiş hem tek hemde çift erkeklerde iki altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.


Antrenörü Barış Boyar ile birlikte bu zorlu şampiyonaya uzun süredir hazırlanan Mehmet Can Töremiş ilk olarak tek erkekler kategorisinde sahaya çıktı. Oldukça zorlu maçlar sonunda finale yükselen Mehmet Can Töremiş finalde de kazanarak ilk altın madalyanın sahibi oldu.
Daha sonra çift erkeklerde mücadele eden Mehmet Can Töremiş partneri Ankara EGOspor’dan Mert Seven ile birlikte yine tüm maçları kazanarak ikinci altın madalyasını kazandı.


Şampiyonayı çifte altın madalya ile tamamlayan  Mehmet Can Töremiş’in bu başarısının çok çalışmanın ürünü olduğunu belirten antrenörü Barış Boyar bu başarıda kendilerini her türlü katmıyı verenlere armağan etti.


Barış Boyar her zaman yanlarında olan Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya Belediye Başkanı Zeki Gül’e, Federasyon Başkanı Murat Özmekik’e Genel Sekreter Hayati Kısacık’a Çorum Belediyesi Gençlikspor Başkanı Nadir Solak’a ve tüm yönetimi kuruluna ayrıca okul müdürü Sefa Kayalı ve tüm idarecilerine çok teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi