HA­LİL ÖZ­TÜRK
Şam­pi­yon gü­reş­çi­ler Ta­ha Ak­gül ve Rı­za Ka­ya­alp, Zon­gul­dak'ta dü­zen­le­nen Gre­ko­ro­men Tür­ki­ye Gü­reş Şam­pi­yo­na­sı'nda ra­ki­bi­ne ye­ni­lin­ce göz­yaş­la­rı­na ha­kim ola­ma­yan 11 ya­şın­da­ki Ço­rum Be­le­di­yes­por gü­reş­ci­si Me­lih Bü­yük­yıl­dız ile bu­luş­tu.
Kı­zıl­ca­ha­mam Rı­za Do­ğan Spor Sa­lo­nu'nda ger­çek­le­şen bu­luş­ma­da, An­ka­ra Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor Mü­dü­rü Gür­kan Yıl­dız, Kı­zıl­ca­ha­mam İl­çe Genç­lik ve Spor Mü­dü­rü Na­hit Şa­hin, Ço­rum Gü­reş İl Tem­sil­ci­si Hü­se­yin Te­ke, Ço­rum Be­le­di­yes­por an­tre­nö­rü Çe­le­bi Ba­yır ile Me­lih Bü­yük­yıl­dız'ın ai­le­si de yer al­dı.
Ta­ha Ak­gül ve Rı­za Ka­ya­alp ile bu­luş­mak­tan duy­du­ğu mut­lu­lu­ğu di­le ge­ti­ren Me­lih, "Şam­pi­yon­lar­dan bi­ri­ni gör­me­yi çok is­ter­ken iki­si­ni bir ara­da gör­mek be­ni ay­rı­ca mut­lu et­ti. Şam­pi­yon­la­rı gör­mek ha­ya­lim­di. Gü­re­şi çok se­vi­yo­rum. Ders­le­ri­mi de gü­reş­le bir­lik­te yü­rü­te­bi­li­yo­rum." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Ço­rum­lu mi­nik gü­reş­çi, kay­bet­ti­ği ra­ki­biy­le tek­rar gü­reş­mek is­te­yip is­te­me­di­ği so­ru­su­na "Ola­bi­lir." ya­nı­tı­nı ver­di. Olim­pi­yat, dün­ya ve Av­ru­pa şam­pi­yo­nu Ta­ha Ak­gül, Me­lih'i ku­lü­bü­ne da­vet et­ti. Me­lih'in ba­şa­rı­la­rı­nın ta­kip­çi­si ola­ca­ğı­nı söy­le­yen Ta­ha, mi­nik gü­reş­çi­ye ba­şa­rı­lar di­le­di. 
Dün­ya ve Av­ru­pa şam­pi­yo­nu Rı­za Ka­ya­alp ise "Biz de ye­nil­di­ği­miz­de ağ­la­yıp üzü­lü­yor­duk. Kar­de­şi­mi­zi gör­mek ve des­tek ol­mak için bir ara­ya gel­dik." di­ye ko­nuş­tu. Me­lih, spor sa­lo­nun­da­ki an­tren­ma­na da ka­tıl­dı.