MU­RAT KA­RA­SU
Gü­reş bran­şın­da­ki ça­lış­ma­lar Adil Can­de­mir Spor sa­lo­nu’nda İs­ma­il Bü­lent Tuz­ce, Ke­re­bi Ga­zi İmam Ha­tip Or­ta­oku­lu’nda Fa­tih To­puz ve Uğur Ça­dır, Mus­ta­fa Ke­mal Or­ta­oku­lu’nde Le­vent Ka­le­li, Os­man­cık Spor Sa­lo­nu’nda Ab­dul­lah Ça­kı­rer ve Sun­gur­lu Mah­mut Ata­lay Spor Sa­lo­nu’nda ise Çe­le­bi Ba­yır gö­ze­ti­min­de ya­pı­lı­yor.

Haf­ta­nın dört gü­nü de­ği­şik sa­at­ler­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar yaş grup­la­rı­na gö­re dü­zen­len­di. Adil Can­de­mir Spor Sa­lo­nu’nda de­vam eden ça­lış­ma­la­rın an­tre­nö­rü Bü­lent Tuz­cu gü­re­şin te­mel tek­nik­le­ri, cim­nas­tik ağır­lık­lı bir prog­ram uy­gu­la­dık­la­rı­nı söy­le­di.

Tuz­cu ‘Ço­cuk­la­rı­mı­zı kö­tü alış­kan­lık­lar­dan uzak­laş­tır­ma­nın en iyi yo­lu on­la­ra spor yap­tır­mak­tır. Spo­ru ne ka­dar çok se­ver­ler­se kö­tü alış­kan­lık­lar­dan da o ka­dar uzak du­rur­lar. Biz­ler an­tre­nör ola­rak on­la­ra sev­dik­le­ri bran­şın en iyi­si­ni ver­mek üze­re ça­lış­ma­lar uy­gu­lu­yo­ruz. Tem­muz ayı­nın ba­şın­da baş­la­yan eği­tim­le­ri­miz Ağus­tos ayı­nın so­nun­da ta­mam­la­na­cak­tır. Bu sü­re içe­ri­sin­de yaz spor okul­la­rın­da eği­tim alan mi­nik spor­cu­lar, bun­dan son­ra da eği­tim­le­ri­ne kal­dı­ğı yer­den ku­lüp­le­rin­de de­vam eder­se bü­yük ba­şa­rı­lar o za­man  ge­lir’ de­di.