HARUN AKKKAYA
Ligde üst üste iç sahada oynadığı iki maçı kazanarak morallenen Çorum Belediyespor ilk yarının son haftasında cumartesi günü Adliyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı Siyahlı takım hafta sonu Karacabey maçını farklı kazanarak bulduğu moralle dünki antrenmanı neşe içinde yaptı.
Teknik Direktör Mehmet Aurelio haftanın ilk çalışması öncesinde futbolcularla yaptığı kısa toplantıda Karacabey maçını değerlendirdi ve Adliyespor maçı uyarısında bulundu. Son iki maçı kazanarak buldukları morali devre arasında devam ettirmek için Adliyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten Aureilo futbolculardan aynı ciddiyetle bu maça hazırlanmaları istedi.
Çalışmaya sakatlıkları devam eden Eşref ve Ferdi ile kasığında ağrı olan Barış dışında tüm futbolcular katıldılar. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda pas ve ardından yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Kırmızı Siyahlı futbolcuların alınan farklı galibiyetin verdiği moralle oldukça moralli oldukları gözlendi.
Çorum Belediyespor, Adliyespor maçının hazırlıklarını bugün sürdürecek.