HARUN AKKAYA
İkinci yarının ilk hafta maçında pazar günü Muğlaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor Antalya’da bu maçın provasını yaptı.
İkinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak’tan buyaa Antalya’da sürdüren kırmızı siyahlı takım dün kamp yaptıkları otel sahasında Muğlaspor maçının provasını yaptılar. Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetimindeki çalışmaya sakatlıkları devam eden Eşref, Ferdi ve Barış dışında tüm futbolcular katıldılar.


Isınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması ile başlayan antrenman daha sonra taktik çift kale ile devam etti. Teknik Direktör Mehmet Aurelio çift kalede Muğlaspor maçında sahaya süreceği onbire oyun taktiğini denettirdi. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeni ile özellikle sol bek ve savunma bölgesinde fazla alternatifi bulunmayan Mehmet hoca arayış içinde olduğu gözlendi.


Taktik çalışma sırasında futbolculardan kolay top kaybı yapmamaları ve topun kendilerine kalmasının çok önemli olduğunu belirterek rakibe boş alan bırakılmaması uyarıları sık sık tekrarladı. Kırmızı Siyahlı futbolcuların oldukça istekli ve moralli görüldükleri çift kale neşe içinde tamamlandı.
Yeni Çorumspor bugün saat 10.30’da yapacağı antrenmanla Muğlaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.