HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı baş antrenörü Mustafa Özdemir, ligde tehlikeli bölgeden çıkmak için transferde çok dikkatli olmaları gerektiğini sadece üç sporcu kadrolarına katabileceklerini söyledi.
Grupta şampiyonluk hedefi ile mücadele eden ve güçlü bir kadro ile sezona başlayan Sorgun Belediyespor’da antrenör değişikliğine gittiklerini ve  henüz bir antrenör ile anlaşamadıklarını belirten Mustafa Özdemir ‘Rakibimiz sezon başında iyi ve tecrübeli isimlerden kadrosunu oluşturdu.
Biz ise çok büyük hatalar yaptık ve biz şu anda bunun acısını çekiyoruz. Takım olarak transferde haklarımızı büyük oranda doldurduk ve sadece üç oyuncu transfer etme hakkımız var. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız ve hata yapma şansımız yok. Nokta transferler yapmak zorundayız.
Hafta içinde Efeler liginde mücadele eden Maliye Milli Piyango Baş antrenörü Serdar Uslu ile görüştüm. Transfer konusunda kendisi ile görüş alış verişinde bulunduk. Halk Bank, Ziraat Bankası, İnegöl Belediye ve Fenerbahçe ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfere çok az bir zamanımız kaldı ve en doğru takviyeleri yaparak ligde kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunun içinde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor’ dedi.

Editör: Haber Merkezi