HALİL ÖZTÜRK
Nafican Yardımcı bir kez daha ümit milli takım hazırlık kampına çağrıldı.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından açıklanan kadroda Çorum FK’nın genç futbolcusu Nafican Yardımcı da yer aldı.

23-28 ocak tarihleri arasında İstanbul’da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılan ümit milli takım hazırlık kampına çağrılan Nafican Yardımcı 13-18 Şubat tarihlerinde yapıla cak ikinci kampada davet edildi.
Tolunay Kafkas ilk kamptan farklı olarak bu ikinci kampa daha fazla sayıda sporcu çağırdı. Önceki kampa savunmada sekiz ismi çağıran Kafkas bu kampa ise onbir futbolcu çağırdı. Nafican’ın forma giydiği savunma bölümünde çağrılan isimler Serdar Saatçi (Beşiktaş A.Ş.), Bünyamin Balcı (Fraport-TAV Antalyaspor), İsmail Çokçalış (Bursaspor), Şefik Abalı (FC Wacker Innsbruck), Rahmi Salih Kaya (Altınordu), Emre Batuhan Adıgüzel (Menemenspor), Doğukan Nelik (Akhisarspor), Cemali Sertel (Medipol Başakşehir FK), Ravil Tagir (Medipol Başakşehir FK), Nafican Yardımcı (Çorum FK), Yusuf Can Esendemir (Altınordu).

Milli takım kadrosu 33 Ocak cumartesi akşam saat 18’de kamp eğitim merkezinde toplanacak ve 18 Şubat perşembe akşamına kadar Tolunay Kafkas yönetiminde çalışmalarını sürdürecek.

Tolunay Kafkas bu kamplar sonunda bu yıl oynanacak Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Ümit Milli Takım kadrosunu belirleyecek.