HALİL ÖZTÜRK
Ligin ikinci yarısında ilk iki haftayı galibiyetsiz kapatan son iki maçından da üç puanla ayrılan Yeni Çorumspor hafta sonu Turgutluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına neşeli başladı.


Gölcükspor’u yenerek haftayı üç puanla kapatan kırmızı siyahlı takım bir günlük iznin ardından dün saat 16’da Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla pazar günü Turgutluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına tam kadro başladı.


Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetimindeki antrenmana tüm futbolcular katıldılar. Haftanın ilk antrenmanı öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Patron Ersin Küçükoğlu, Gölcükspor maçının değerlendirmesini yaptı. Grupta puan durumunun çok sıkışık olduğunu belirten Küçükoğlu her maçın final havasında geçeceğini belirterek futbolculardan rehavete kapılmamalarını ve aynı ciddiyetle çalışmalara devam etmelerini istedi.


Kısa toplantının ardından toplu olarak yapılan ısırma koşusu ve dar alanda pas çalışmasının ardından Gölcükspor maçında forma giyen futbolcular ayak tenisi oynarken diğerleri ise yarı alanda çift kale maç yaptılar.
Son iki maçından galibiyetle ayrılan kırmızı siyahlı takımda futbolcuların ve teknik heyetin son derece neşeli oldukları gözlendi. Yeni Çorumspor Turgutluspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi