HALİL ÖZTÜRK
Çorum’lu kaleci antrenörü Nurettin Kabalak teknik adam olarak dördüncü şampiyonluğu Kırşehir Belediyespor’da yaşadı.
Çorumspor’da uzun yıllar kaleci olarak futbol oynadıktan sonra 92-93 sezonunda yardımcı antrenör olarak kırmızı siyahlı takımda göreve başladı. Aynı sezonda Çorumspor ile şampiyonluk sevinci yaşayarak 2. lige yükselen Nurettin Kabalak daha sonra 2005-2006 sezonunda bu kez Pazarspor’da kaleci antrenör olarak şampiyonluk sevincini yaşayan Nurettin Kabalak 2010-2011 sezonunda ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çorum Belediyespor’da kaleci antrenörü olarak şampiyon olarak 3. lige yükselme sevincini yaşadı.
Geçtiğimiz sezon Pazarspor’da başarılı bir dönem geçiren Nurettin Kabalak bu sezon başında Teknik Direktör Sebahattin Dinçel ile birlikte Kırşehir Belediyespor’da göreve başladı. Bölgesel Amatör Lig’den çıktığı sezon 3. ligde de zorlu mücadeleyi en önde bitiren Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Bergama Belediyespor’u 3-1 yenerek son maçlar öncesinde dördüncü şampiyonluk sevincini yaşadı.
Kırşehir Belediyespor’da futbolcu olarak tanıdık isimlerde bu sezon şampiyonluk sevinci yaşadılar. Üç sezon önce Çorum Belediyespor’da forma giyen Turgay An ile bu sezon devre arasında kırmızı siyahlı takımla yollar ayrılan Emrah Kaya yeşil beyazlı takımda şampiyonluk sevincini yaşaşan isimler oldular.