Çorum FK Başkanı Fatih Özcan kazandıkları bir kupanın şehri ayağa kaldırmaya yetmediğini bu yıl ikinci kupayıda kazanarak şehrin dinamiklerini ayağa kaldırmaya çalışacaklarını söyledi.

Başkan Özcan cumartesi akşamı tesislerde Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ile birlikte kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada transfer süreci ve ikinci yarı ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan kamp döneminde orta saha oyuncusu Çorum’un çocuğu Burak Seres ve stoper mevkiine Uşakspor’dan stoper Mete Yıldız ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’dan stoper Talha Özer’le anlaştıklarını belirterek ‘İki forvet ile büyük oranda anlaştık onlarda kadroya katılacaklar.

‘Camiamız rahat olsun’
Sevgili Çorumspor taraftarları, içiniz rahat olsun. Bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sezonun ikinci yarısında da Çorum’a, Çorumlulara layık bir takım izlettireceğiz. Transferlerimizi, Genel Koordinatörümüz Oğuzhan Yalçın ve hocamızla birlikte yapıyoruz. Herkesin içi rahat olsun. Takım içerisindeki dengeleri de gözetip ona göre adım atıyoruz.

‘Taraftarımızla üçte üç yaparak buluşmak istiyoruz’
Ç
ok iyi bir kamp dönemi geçirdik ikinci yarının ilk maçında Konyaspor deplasmanında mücadele edeceğiz ardından sizlerden yoksun olarak İnegölspor maçı oynayacağız, Gümüşhanespor deplasmanının ardından 2 Şubat’ta Sancaktepe maçı ile sizlerin karşısına çıkacağız. İnşallan bu hasret sonrasında kavuşmaya üçte üç yaparak çıkacağız.

Çorum FK’nın hedefi her zaman şampiyonluktur ve bu yolda en büyük gücümüz taraftarımızdır. Ben her zaman iddialıydıım yine iddaalıyım. Taraftarlarımızın bu desteği sürdüğü ve esirgemedikleri sürece bu bayrak her zaman şampiyonluk için dalgalanacaktır.

‘O kupa bu sezonda Çorum’a gelecek’
İkinci yarı çok zorlu ve sert geçecektir. Bu bu çetin savaşa hazırız camiamızda hazır olsun. Sizin desteğinizle inanıyoumki yine şampiyon olacağız. Bu büyük kocaman şehri bir kupa getirdik ayağa kaldıramadık uyandıramadık. Bu sezon ikinci kupayı alırsak belki bu kez uyandırırız ve ayağa kaldırırız. Değerli taraftarlarımız desteğinizi esirgemeyin o kupa bu sezon da Çorum’a gelecek’ dedi.

Editör: Haber Merkezi