HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum’a öğ­ren­ci ola­rak gel­di­ler ve ha­kem ola­rak ay­rıl­dı­lar. Hi­tit Üni­ver­si­te­si Spor Bi­lim­le­ri Fa­kül­te­si’nde öğ­ren­ci ola­rak baş­la­yan ve da­ha son­ra açı­lan aday ha­kem kur­su­nu ba­şa­rı ile ge­çe­rek il ha­ke­mi olan üç isim okul­la­rı­nı bi­ti­re­rek ay­rıl­ma­la­rı ne­de­ni ile  Ço­rum Tür­ki­ye Fa­al Fut­bol Ha­kem ve Göz­lem­ci­le­ri Der­ne­ği ta­ra­fın­dan pla­ket tö­re­ni dü­zen­len­di.
Se­dat Ser­hat Ta­ta­roğ­lu, Bu­rak Kı­lın­çars­lan ve Ka­an Mu­rat Böl­ge’ye ve­da tö­re­ni­ne Der­nek Baş­ka­nı Dur­muş Buy­ruk, İl Ha­kem Ko­mi­te­si Ra­pör­tö­rü Mus­ta­fa Bı­çak­cı ile Der­nek Baş­kan Yar­dım­cı­sı Öz­can Ge­nel, Sek­re­ter Gök­han Yum­lu, Mu­ha­sip Yük­sel Ba­sar ve üye Ah­met Ece­vit  ka­tıl­dı­lar.
 Kah­ve Or­man da ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da ko­nu­şan Der­nek Baş­ka­nı Dur­muş Buy­ruk ha­kem ar­ka­daş­la­rı­na ver­dik­le­ri hiz­met­ler­den do­la­yı te­şek­kür et­ti mem­le­ket­le­rin­de de ha­kem­lik ya­şan­tı­la­rı­nın de­vam et­me­si­ni ve Türk Ha­kem­li­ği­ne hiz­met­le­ri­nin sür­me­si te­men­ni­sin­de bu­lun­du. 
İl Ha­kem Ku­ru­lu Ra­por­tö­rü Mus­ta­fa Bı­çak­cı'da İl Ha­kem Ku­ru­lu adı­na ar­ka­daş­la­rı­na te­şek­kür et­ti ve bun­dan son­ra­ki ha­yat­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­le­di.

Editör: Haber Merkezi